onsemi colaborează cu Renesas pentru a asigura cele mai bune performanțe de sistem din clasa sa pentru o siguranță sporită în conducerea semi-automată

Integrarea familiei de senzori de imagine Hyperlux™ pe platforma R-Car V4x de la Renesas oferă sisteme de viziune auto de ultimă generație pentru producătorii OEM și Tier1

by gabi

onsemi a anunțat că familia sa de senzori de imagine Hyperlux a fost integrată pe platforma R-Car V4x de la Renesas pentru a îmbunătăți sistemul de viziune – și, într-un final, pentru a obține o siguranță sporită – a vehiculelor semiautomate. Cele două companii, cunoscute pentru abordarea strategică asupra sistemelor de siguranță și a sistemelor avansate de asistență pentru șoferi (ADAS), oferă OEM-urilor și Tier1-urilor din industria auto cele mai bune performanțe ale senzorilor din clasa lor, în tandem cu un sistem pe cip (SoC) avansat.

Având o dimensiune a pixelului de 2,1 µm, o gamă dinamică ultra înaltă (HDR) de 150dB, de top în industrie, și atenuarea efectului de pâlpâire a LED-ului (LFM) pe toată gama de temperatură pentru domeniul auto, senzorii de imagine Hyperlux acoperă toți factorii critici ceruți în aplicațiile auto. Combinația dintre senzori și platforma software flexibilă R-Car de la Renesas echipează producătorii de echipamente originale și de nivel 1 cu cele mai recente sisteme de calcul pentru automobile pentru a aborda aceste aplicații, inclusiv ADAS și condusul automat până la nivelul 3.

Această ultimă combinație de produse se bazează pe un portofoliu solid de dispozitive de la Renesas și onsemi, utilizate împreună în aplicațiile auto de-a lungul mai multor ani și generații de produse. În prezent, milioane de vehicule circulă pe șosele folosind o combinație de R-Car Gen2 sau Gen3 cu senzori de imagine onsemi în aplicații precum camere frontale, sisteme de supraveghere ‘surround’ și sistemele de monitorizare a șoferului (DMS).

Pentru mai multe informații, vizitați pagina de produs a familiei de senzori de imagine Hyperlux.

onsemi

S-ar putea să vă placă și