OKdo lansează prima inițiativă oficială de reciclare a dispozitivelor Raspberry Pi, în parteneriat cu Raspberry Pi și Sony Technology Centre

by donpedro

OKdo, compania globală de tehnologie de la Electrocomponents plc, a anunțat că a încheiat un parteneriat cu Raspberry Pi și cu Sony Technology Centre pentru a crea OKdo Renew, prima aplicație oficială din Marea Britanie pentru reînnoirea plăcilor Raspberry Pi uzate, urmând ca aceasta să devină o ofertă globală în 2021.

OKdo Renew oferă comunității Raspberry Pi posibilitatea de a returna gratuit plăcile Raspberry Pi3b, Pi3b+ și Pi4 uzate. În schimb, aceștia vor primi un voucher de 10 lire sterline pentru următoarea achiziție OKdo online.

Plăcile returnate sunt trimise direct la Sony Technology Centre, unde au fost fabricate inițial. Acestea sunt testate complet, recondiționate și reînnoite folosind ambalaje reciclate, pregătite pentru a fi re-vândute pe platformele digitale OKdo, la un preț mai mic decât cel al plăcilor noi. Ca un stimulent suplimentar, Okdo va oferi o garanție de 12 luni pentru toate plăcile recondiționate, revândute și va face o donație către fundația Raspberry Pi pentru fiecare placă vândută.

Mai multe informații despre program și despre cum să participați la acesta pot fi găsite aici: https://www.okdo.com/raspberry-pi-renew here: https://www.okdo.com/raspberry-pi-renew

OKdo

Pentru informații suplimentare, accesați acest link

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu