Noul kit modular de dezvoltare – rfPICkitTM1

by donpedro

Kitul 1 de dezvoltare rfPIC oferă proiectanţilor o modalitate uşoară de evaluare a legăturilor wireless unidirecţionale de detectare şi control la distanţă pe baza dispozitivelor rfPIC12F675 şi rfRXD0420/0920.

Kitul se bazează pe cunoscutul kit de pornire PICkit™ 1 FLASH Starter şi conţine blocuri de program modulare pentru diverşi transmiţători şi receptori care pot fi utilizate pentru sisteme prototip sau pentru evaluarea diferitelor opţiuni care folosesc produse Microchip. Conţinutul pachetului – kit de pornire PICkit™ 1 FLASH, transmiţător 433,92MHz, transmiţător 315MHz, receptor 433,92MHz, receptor 315MHz, software rfPIC şi un set complet de documentaţie (pe CD).
Codul pentru comandare este DV164102.
Noul programator de dezvoltare pentru memoria EEPROM – SEEVAL® 32
Proiectanţii aplicaţiilor seriale EEPROM se pot bucura de o productivitate sporită, un timp redus de comercializare şi un design deosebit de solid pe care numai un sistem de dezvoltare bine gândit îl poate oferi. Kitul de proiectare SEEVAL® 32 Serial EEPROM Microchip include tot ceea ce este necesar pentru o dezvoltare rapidă a unui proiect robust şi fiabil de memorie serială EEPROM, şi reduce cu mult timpul necesar pentru integrarea sistemului şi procesul de debugging pentru hardware/software. Instrumentul de dezvoltare SEEVAL® 32 este compatibil cu Windows 95/98, ME, NT, 2000, şi XP. SEEVAL® 32 include software-ul Total Endurance™, placa dezvoltatorului, software-ul pentru interfaţa utilizatorului, cablu serial RS-232, sursă de alimentare, un pachet serial EEPROM sample şi un manual complet.
Codul de comandare este DV243002.

www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu