Noul encoder unghiular magnetic cu ieşire digitală incrementală – PRDS1

by donpedro

Senzor unghiular extrem de compact pentru spaţii înguste.
ASM prezintă PRDS1, un senzor unghiular magnetic în carcasă M12 extrem de compact, care stabilește noi standarde. Unghiul este măsurat fără contact și fără uzură printr-un magnet separat, pe întregul interval de măsurare de până la 360°.
Din familia de senzori magnetici unghiulari POSIROT®, producătorul ASM prezintă un senzor compact special.
Cu numai 12 mm în diametru și 50 mm lungime, PRDS1 este potrivit în special pentru aplicații compacte, unde accesul este dificil. Cu o gamă de măsurare de la 0° la 360°, este complet non contact prin utilizarea unui magnet independent.
Acest lucru elimină problemele de conectare sau de aliniere întâlnite de multe ori în cazurile senzorilor cu ax de ieșire.
PRDS1 are o serie de ieșiri digitale incrementale RS5V, RS24V și HT24V, alte alternative fiind de asemenea în curs dezvoltare în acest moment.
Senzorul este fabricat din oțel inoxidabil, cu filet M12 pe caracasă şi oferă opțiuni de etanșare de la IP67 la IP69K.
Proiectat extrem de compact, senzorul unghiular PRDS1 poate fi utilizat pentru toate aplicațiile în care detectarea și monitorizarea unghiului de rotație este necesară, cum ar fi liniile de asamblare, setări ale clapetelor supapelor, maşini de ambalat, echipamente medicale etc.

Contact
O’BOYLE SRL
Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro