Noul condensator cu tantal combină capacităţi de 1500µF cu valori RSE de 13mOhm

by donpedro

MALVERN, PENNSYLVANIA – 22.01.2003 – O nouă serie de condensatoare chip cu tantal anunţată de Vishay Intertechnology, Inc. se caracterizează prin noi dimensiuni “E” şi “R”” ale carcasei, precum şi prin rezistenţa serie echivalentă (RSE) foarte scăzută şi valori înalte ale capacităţii.

Condensatoarele multi-anod 597D ale Vishay Sprague oferă fiabilitate crescută şi recepţie crescută în conversia cc-cc, carduri linie, plăci de bază şi aplicaţii surse de alimentare în produse finale incluzând echipament de testare, PC-uri şi staţii de bază.
Domeniul valorilor maxime RSE ale dispozitivului, foarte scăzute, de la 13W la 35Wm la +25°C şi 100 kHz. Domeniul valorilor capacităţii de la 330µF la 1500µF cu toleranţe standard de ±10% şi ±20%, şi domenii ale tensiunii de lucru de la 4 WVdc la 10 WVdc. Curentul maxim de scurgere este de la 27µA la 68µA şi factorul de disipare maximum este 6% la +25°C şi 120Hz.
Condensatoarele din carcasă tip E măsoară 7,3mm pe 4,3mm cu 4,0mm înălţime. Carcasa R măsoară 7,3mm pe 6,0mm cu înălţimea de 3,6mm. Condensatoarele 597D se caracterizează printr-o temperatură de funcţionare de la -55°C la +85°C, până la +125°C cu reducerea tensiunii.
Noile dispozitive Vishay Sprague, ultima completare la linia de producţie Tantamount®, pot fi utilizate singular în anumite aplicaţii pentru a înlocui mai multe condensatoare de valoare scăzută într-o amprentă de mici dimensiuni, scăzând astfel densitatea componentelor şi crescând spaţiul pe PCB. Construcţia lor care se caracterizează prin două terminale 100% cositor, oferă o alternativă economică la condensatoarele multi-anod turnate şi oferă inductanţă scăzută la înaltă frecvenţă faţă de cele turnate.
Mostre şi cantităţi de producţie ale condensatoarelor 597D, tip E şi R sunt disponibile acum pe role, cu termene de livrare de opt săptămâni pentru cantităţi mari.

http://www.vishay.com
//www.vishay.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu