Noul cititor RFID HARTING Ha-VIS RF-R500

by donpedro

Puternic, versatil şi robust
Noul Ha-VIS RF-R500 produs de compania HARTING oferă clienţilor un cititor RFID extrem de puternic şi versatil. Acesta face posibilă utilizarea tehnologiei RFID – recunoaşterea automată a obiectelor – chiar şi în medii industriale dificile şi în sectorul feroviar.
Este posibilă captarea auto­mată a sute de obiecte pe distanţe de până la 16m şi înregistrarea imediată a acestora pe un sistem IT existent, de exemplu SAP. Captarea automată reduce sursele po­sibile de eroare şi permite, spre exemplu, optimizarea proceselor logistice.
Sunt posibile simplificarea şi accelerarea managementului de întreţinere a instrumen­telor şi vagoanelor, obţinând reduceri considerabile ale cheltuielilor. Toate avantajele cititorului pot fi vizualizate în exemplul de urmărire a vagoanelor care pătrund într-o hală de întreţinere. Fiind protejat cu o carcasă robustă din aluminiu cu o categorie de protecţie de până la IP 64, cititorul poate fi folosit şi în condiţii dificile, în hale sau lângă şine. Puterea de transmisie de 4W şi conexiunile cu patru antene pentru fiecare dispozitiv asigură o acoperire largă cu un cost minim, atâta timp cât pot fi adăugate cablurile antenei. Procesorul şi programul optimizat asigură captarea vagoanelor care se deplasează în viteză.

HARTING Romania SCS
www.HARTING.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu