Noul Beagle disponibil la Farnell

by gabi

Farnell oferă clienților posibilitatea de a comanda BeagleY®-AI, un nou computer pe o singură placă (SBC) cu sursă deschisă de la BeagleBoard.org, ce permite dezvoltatorilor să creeze rapid o gamă nouă și extinsă de aplicații AI.

BeagleY-AI s-a născut din entuziasmul celor de la BeagleBoard pentru a extinde ecosistemul hardware open-source, iar în ultimii doi ani au lansat șase noi plăci care au ca scop să facă IoT și AI mai accesibile.

Placa BeagleY®-AI a fost proiectată pentru a permite utilizatorilor să maximizeze performanța AI în robotică, automatizarea fabricilor și a clădirilor, testare și măsurare, tehnologie medicală, interfețe om-mașină (HMI) și viziune inteligentă. BeagleY®-AI oferă puterea de calcul necesară pentru a dezvolta sarcini precum clasificarea imaginilor, detectarea obiectelor, segmentarea semantică și multe altele.

BeagleY®-AI dispune de un procesor quad-core A53 puternic pe 64-biți, mai multe acceleratoare AI puternice asociate cu DSP-uri C7x, GPU integrat de 50 GFLOP care suportă până la trei ieșiri de afișare simultane și conectivitate modernă, inclusiv USB3.1, PCIe Gen 3, WiFi6 și BLE 5.4.  Placa este compatibilă cu o gamă largă de accesorii existente pentru extinderea funcționalității sistemului, cum ar fi Power Over Ethernet (PoE), stocare NVMe și conectivitate 5G.

Gama completă de caracteristici ale noului BeagleY®-AI SBC include:

  • AM67A SoC de la Texas Instruments: CPU Arm Cortex-A53 cu patru nuclee pe 64-biți Arm Cortex-A53, DSP dual de uz general, subsistem Arm Cortex-R5, GPU, acceleratoare video și de viziune.
  • Memorie: 4GB LPDDR4; soclu pentru card microSD; identificator de placă EEPROM.
  • 3 display-uri simultane: microHDMI, OLDI (LVDS) cu suport pentru ecran tactil; MIPI-DSI cu suport pentru ecran tactil (“amestecat” cu MIPI-CSI).
  • Depanare: UART pentru consolă JST-SH cu 3-pini; conector JTAG TAG-CONNECT cu 10-pini.
  • I/O-uri bogate: PCI-Express® Gen3; USB-C device port, conector de expansiune cu 40-pini

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu