Noua versiune a IDE-ului multi-architectural NECTO de la MIKROE include compilatoarele MPLAB XC de la Microchip și accelerează depanarea prin Wi-Fi

A fost adăugat suport pentru 100 de noi microcontrolere de la STM și Microchip

by gabi

MIKROE a anunțat cea mai recentă versiune a IDE-ului său multi-architectural, NECTO Studio 6.1, care include, acum, compilatoarele MPLAB XC de la Microchip pentru microcontrolerele pe 8-, 16- și 32-biți. Acest lucru înseamnă că proiectanții pot crea firmware-uri complexe și pot optimiza generarea de cod pe întreaga platformă de produse Microchip.

NECTO Studio 6.1 oferă, de asemenea, o creștere cu 50% a vitezei de programare prin Wi-Fi, datorită îmbunătățirilor aduse în CODEGRIP – primul și singurul depanator / programator embedded prin Wi-Fi din lume – care au fost, de asemenea, incluse în NECTO IDE. CODEGRIP poate fi utilizat și cu o conexiune prin cablu prin intermediul portului USB-C.

Alte 272 de microcontrolere de la STM și Microchip sunt, de asemenea, susținute de NECTO Studio 6.1, iar întregul mediu de dezvoltare a fost revizuit pentru a-l face mai intuitiv și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.

Mai multe informații în limba Engleză: Electronica Azi International

MikroElektronika

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu