Noua serie de rezistenţe Vishays VSMP Bulk Metal Z Foil

by donpedro

Vishay Intertechnology, Inc. anunţă lansarea seriei VSMP de rezistenţe de precizie foarte înaltă cu montare pe suprafaţă Bulk Metal Z Foil (BMZF), primele dispozitive industriale ce oferă puteri nominale mari de până la 750 mW la 70°C, stabilitate pe termen lung de 0,005%, TCR tipic foarte mic de mai puţin de 0,2 ppm/°C, PCR excelent de 5ppm la puterea nominală şi o toleranţă strânsă, de 0,01%.
Aceste noi rezistenţe sunt destinate pentru aplicaţii în care sunt necesare rezistenţe ultra-precise, ultra-stabile, ultra-sigure în condiţii de sarcină şi condiţii de mediu extreme. Seria VSMP constă din 5 rezistenţe care acoperă un domeniu al capsulelor cu montare pe suprafaţă de la 0805 la 2512, puteri nominale maxime de la 200 mW la 750 mW, şi un domeniu al rezistenţelor de la 10W la 150kW, cu valori mai mici sau mai mari disponibile la cerere. Ele oferă o stabilitate excelentă în timp, de 0,01% la puterea maximă, şi o stabilitate chiar şi mai bună (0,005%) la puteri mai mici.

Rezistenţele VSMP sunt caracterizate de EMF termic scăzut (mai mic de 0,05 V/°C), coeficient de tensiune de mai puţin de 0,1 ppm/V, inductanţă mai mică de 0,08H, şi timp de răspuns mai mic de 1ns. Zgomotul generat de aceste rezistenţe este mai mic de -40dB, sau în esenţă noise-free.

Vishay Intertechnology Inc. www.vishay.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu