Noua carte electronică de la Mouser Electronics și Renesas Electronics explorează oportunitățile de proiectare IIoT cu TinyML

by gabi

Mouser Electronics, Inc., lider în lansarea de noi produse (NPI)™ care stimulează inovația, a lansat o nouă carte electronică în colaborare cu Renesas Electronics, explorând utilizarea inteligenței artificiale (AI) și a învățării automate (ML) pentru a impulsiona inovația în aplicațiile IIoT (Industrial Internet of Things).

În cartea “Bringing Intelligence to the Edge: Designing Industrial IoT Applications with TinyML”, șase lideri de opinie de la Mouser și Renesas oferă informații detaliate despre modul în care învățarea automată poate fi utilizată pentru a îmbunătăți proiectarea soluțiilor industriale IoT (IIoT). Cartea electronică cuprinde opt articole abordând subiecte care includ AI în punctele terminale IoT, procesarea AI în domeniul viziunii și AI la punctul terminal în aplicațiile de viziune embedded.

Progresul rapid al tehnologiilor IoT a îmbunătățit productivitatea și calitatea vieții atât acasă, cât și la locul de muncă. Pentru aplicațiile IIoT, introducerea AI și ML va conduce la noi cazuri de utilizare și va schimba fundamental modul în care inginerii proiectează noi soluții. Utilizarea sporită a AI în proiectarea IIoT va avea ca rezultat dispozitive care sunt mai puțin dependente de sistemele externe, permițând dispozitivelor să ia decizii fără contribuții sau asistență exterioară. De asemenea, TinyML va permite dispozitivelor IIoT să proceseze seturi mari de date, ceea ce va duce la o eficiență sporită și la noi aplicații.

Cartea electronică include link-uri directe către numeroase produse de la Renesas Electronics, concentrându-se pe microcontrolere (MCU) și microprocesoare (MPU). Printre acestea se numără microcontrolerele AI (entry level) de înaltă precizie RZ/V2L, grupul de microcontrolere RA4E1, destinat conectivității și securității, grupul de microcontrolere RA6M3, destinat consumului redus de energie și eficienței, și grupul de microcontrolere RA4M3, care oferă un echilibru între performanță și rentabilitate.

Cu aproape 30.000 de componente Renesas disponibile pentru a fi comandate, Mouser oferă o selecție din ce în ce mai largă a celor mai noi produse ale producătorului, de la microcontrolere și microprocesoare până la senzori și optoelectronică, toate acestea fiind susținute de un ecosistem bogat de instrumente și software de dezvoltare.

Pentru a afla mai multe despre Renesas Electronics, vizitați https://eu.mouser.com/manufacturer/renesas/.

Pentru a citi noua carte electronică, accesați https://eu.mouser.com/news/renesas-ai/renesas-intelligence-edge-ebook.html#p=1.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și