Nou la Mouser: Surse de alimentare MEAN WELL HRPG-1000N3 cu vârfuri de putere ultra-înalte, de 1000W

by gabi

Mouser Electronics, Inc comercializează surse de alimentare de la MEAN WELLHRPG-1000N3 – cu vârfuri de putere ultra-înalte, de 1000W. Seria HRP(G) este o sursă de alimentare industrială de înaltă calitate proiectată pe un PCB cu două fețe pentru a oferi inginerilor o sursă de alimentare industrială completă, cu o suită extinsă de funcții de control al puterii de vârf pentru automatizări industriale, echipamente mecanice și electrice, sisteme de iluminat de urgență, instrumente de testare și măsurare, mașini bazate pe tehnologie laser și multe altele.

Seria MEAN WELL HRPG-1000N3, disponibilă la Mouser, asigură o alimentare stabilă în aplicații industriale cu vibrații dure sau la temperaturi ridicate (până la +70°C), oferind în același timp un de vârf de putere cu 320% mai mare pentru aplicațiile cu sarcini inductive sau capacitive, care necesită o putere de pornire mai mare fără a fi nevoie de o putere suplimentară. Aceste dispozitive AC/DC cu o singură ieșire oferă o eficiență ridicată de >94%, o gamă largă de tensiuni de intrare, de la 90 la 264 volți și diverse ieșiri de 2, 24, 36 și 48 de volți pentru o varietate de echipamente industriale, prezentând, totodată, dimensiuni mecanice identice cu cele ale seriei anterioare HRP(G), ceea ce simplifică procesul de înlocuire și/sau modernizare.

Sursele de alimentare MEAN WELL HRPG-1000N3 cu vârfuri de putere ultra-înalte de 1000W sunt răcite cu ajutorul unui ventilator încorporat prevăzut cu control al vitezei și includ alimentare auxiliară, detecție de la distanță și control on-off de la distanță pentru funcțiile de monitorizare aferente care pot fi utilizate în combinație cu o interfață om-mașină sau cu controlul automatizării. Noua serie HRP(G)-150/300/600/1000N3 este conformă cu certificarea UL/IEC/EN 62368-1, astfel încât poate fi utilizată cu diverse echipamente mecanice sau electronice, cum ar fi brațe robotizate, motoare, automate de cafea, sisteme de iluminat de urgență pentru autobuze și altele.

Pentru a afla mai multe, vizitați: https://www.mouser.com/new/meanwell/mean-well-hrpg-1000n3-power-supplies/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu