Nordic Semiconductor prezintă Thingy:91 X la Embedded World

by gabi

Nordic Semiconductor va prezenta la expoziția embedded world (9-11 aprilie la Nürnberg, Germania) platforma sa “Thingy:91 X”, o soluție inovatoare, care, pe lângă IoT celular, adaugă acum suport pentru DECT NR+, localizare Wi-Fi și măsurare a nivelului de încărcare. Totodată, va avea loc și o demonstrație Matter pentru a ilustra integrarea perfectă în cadrul ecosistemelor Apple și Google, plus cele mai recente tehnologii Bluetooth LE Audio și Auracast, toate acestea la standul 310, pavilionul 4A din cadrul evenimentului.

Punând accentul pe capabilitățile sale în domeniul IoT celular, Nordic Semiconductor va explica, prin intermediul unei aplicații demo de urmărire a bunurilor, cum a fost proiectat modelul Thingy:91 X pornind de la predecesorul său, Thingy:91. Dezvoltat pe baza dispozitivului nRF9151 System-in-Package (SiP) recent anunțat de Nordic, care va fi, de asemenea, expus, Thingy:91 X suportă LTE-M, NB-IoT și GNSS, precum și conectivitate DECT NR+ cu antene încorporate. Vizitatorii prezenți la stand mai pot afla cum integrează noua platformă soluții precum nRF7002 pentru localizare Wi-Fi, nPM1300 PMIC pentru încărcarea bateriei și măsurarea nivelului de încărcare și nRF5340 System on Chip (SoC) pentru Bluetooth LE, Thread și NFC.

În plus, o prezentare a familiei de circuite integrate de gestionare a energiei nPM, va evidenția circuitul nPM1300, punctând funcțiile sale complete de gestionare a sistemului și eficiența indicatorului său privind nivelul de încărcare a bateriei. Standul va găzdui o prezentare Matter, ilustrând integrarea perfectă în cadrul ecosistemelor Apple și Google prin expunerea unor dispozitive de la parteneri de top din industrie, precum și un demo ML de întreținere predictivă despre modul de utilizare a platformei de prototipare IoT Thingy:53 de la Nordic, alimentată de software-ul de ultimă generație de la Edge Impulse.

Nordic Semiconductor

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu