Nokia lansează un server product pentru JavaTM şi alte servicii pentru content download

by donpedro

Nokia a prezentat astăzi Nokia Delivery Server pentru operatorii şi furnizorii de servicii care doresc să ofere servicii de content downloading, cum ar fi aplicaţii Java, jocuri, video clipuri şi imagini pentru abonaţi. Noua soluţie pentru download va fi uşor de implementat în mediile deja existente de platforme ale operatorilor. Nokia Delivery Server va fi disponibil pentru operatori şi pentru furnizorii de servicii în trimestrul al patrulea al anului 2001.
Nokia Delivery Server este realizat cu tehnologii deschise şi standardizate şi suportă Java MIDP, oferind astfel suport pentru content downloading pentru dispozitive mobile web, WAP şi Java.
Nokia Delivery Server va oferi o soluţie end-to-end pentru content downloading: el administrează accesul, selectează drepturile pentru dispozitivele mobile, asigură un download sigur. Mecanismele de identificare a utilizatorului ale Nokia Delivery Server şi interfeţele extensibile pentru încărcare suportă o varietate largă de modele de afaceri, de la distribuirea centralizată de conţinut la setarea de servicii ad-hoc. Nokia Delivery Server va putea administra o varietate de mecanisme de livrare şi tipuri de conţinut, cum ar fi aplicaţii Java MIDP, fişiere de imagini, screen savers şi muzică. Serverul va fi de asemenea capabil să livreze conţinutul cerut prin luarea în considerare a tipului de dispozitiv mobil, asigurându-se în acest fel că un abonat primeşte cel mai bun conţinut pentru dispozitivul său.

www.nokia.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu