Noile unități de măsurare și alimentare – seria NGU – de la Rohde & Schwarz sunt acum disponibile la Farnell

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, oferă acum noua serie NGU de unități de măsură și alimentare (SMU – Source Measure Units) de la Rohde & Schwarz, unul dintre cei mai mari producători mondiali de echipamente electronice de testare și măsurare.

Noua serie de SMU-uri NGU de pe piață este creată pentru aplicații provocatoare, care necesită testarea semiconductoarelor și a comunicațiilor wireless. Aceste noi unități au o garanție standard de trei ani și oferă o precizie extrem de ridicată și timpi scurți de recuperare ce permit schimbări rapide de încărcare. Gama din seria NGU, disponibilă acum de la Farnell, include:

  • R&S®NGU201 – o unitate specializată pentru testarea comunicațiilor wireless. Dispune de două cadrane care pot opera în mod sursă sau mod sink, pentru a simula bateriile și sarcinile. NGU201 este reglat pentru realiza o analiză completă a descărcării bateriei oricărui dispozitiv alimentat cu baterii de până la 60W, cum ar fi telefoanele mobile, tabletele și dispozitivele Internet of Things (IoT). Instrumentul poate fi folosit și pentru teste și simulări ale bateriei datorită impedanței sale de ieșire reglabile și instrumentului opțional de simulare a bateriei. Funcția de voltmetru digital simplifică foarte mult procesul de măsurare.
  • R&S®NGU401 – o soluție ideală pentru testarea semiconductoarelor în aplicații de uz general într-o gamă largă de industrii. Poate funcționa ca o sursă de alimentare bipolară sau ca o sarcină electronică bipolară pe patru cadrane, inclusiv operare în mod sursă sau mod sink cu polaritate arbitrară. Instrumentul dispune de o intrare de modulație pentru a se conecta, de exemplu, la un generator de funcții arbitrare, permițând acestuia să acționeze ca o sursă de curent alternativ. Designul special al ampermetrului este utilizat pentru o măsurare precisă a scurgerilor de curent, de la nA la A într-o singură trecere, iar o intrare opțională de voltmetru elimină necesitatea de a avea un multimetru digital suplimentar pentru anumite aplicații.

Parteneriatul de lungă durată al companiei Farnell cu Rohde & Schwarz oferă clienților din întreaga lume o gamă de instrumente inovatoare de testare și măsurare pentru electronică, rețele, comunicații, securitate cibernetică, testare și măsurare wireless și RF și multe altele.

Farnell oferă o gamă completă de produse pentru a sprijini proiectarea și testarea electronică, fără o valoare minimă a comenzii și un program cuprinzător de reduceri în baza unor programe educaționale. Asistența tehnică gratuită în limba locală este disponibilă 24/5 de la specialiștii interni în testare și măsurare ai Farnell. De asemenea, clienții au acces la o gamă largă de resurse online, fișe tehnice, note de aplicație, videoclipuri și seminarii web.

Noua serie NGU de unități de surse și alimentare (SMU) este disponibilă la Farnell pentru EMEA, Newark pentru America de Nord și element14 pentru APAC.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu