Noile microcontrolere Freescale

by donpedro

Freescale Semiconductor extinde portofoliul său de microcontrolere Qorivva şi S12 MagniV pentru a aduce un nou nivel de integrare şi funcţii pentru aplicaţiile auto.
Deoarece numărul de unităţi electronice de control dintr-un vehicul se află în creştere, necesitatea de conectivitate creşte pe măsură. Un vehicul mediu include câteva mile de fire de cupru, cântărind până la 70 de kilograme sau mai mult, pentru a asigura reţeaua sa internă. Integrarea de mai multe funcţii în unitatea centrală ECU a vehiculului şi creşterea inteligenţei nodurilor sale satelitare (de exemplu module în uşi sau motoare electrice) poate ajuta la reducerea numărului de ECU şi a cantităţii de fire asociate, eliminând masa suplimentară şi conducând la economie de combustibil.
Noile microcontrolere Freescale Qorivva MPC5748G şi S12 MagniV S12ZVL/S12ZVC sunt tehnologii complementare cu controlerul central Qorivva acţionând ca protecţie de reţea cu securitate de date centralizată, management energetic inteligent şi suport ASIL pentru siguranţă funcţională, iar nodurile satelitare S12 MagniV au integrate surse de tensiune şi transceivere de comunicaţii integrate pe MCU-urile inteligente de semnal mixt.

Freescale Semiconductor
www.freescale.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu