Noi senzori fotoelectrici în miniatură – seria PM-25/45/65 – de la Panasonic acum, în oferta Bürklin

by donpedro

Un indicator de funcționare mare, portocaliu se aprinde atunci când senzorul recepționează fascicolul de lumină. Indicatorul este ușor de observat din aproape toate direcțiile (de la dreapta, la stânga și de sus). Secțiunile de emisie și recepție ale fasciculului de lumină sunt cu 0.5 mm mai subțiri decât cele ale modelelor convenționale produse de Panasonic, în timp ce dimensiunile exterioare ale senzorilor rămân la fel. Drept urmare, distanța dintre punctul de emisie și punctul de recepție al fasciculului de lumină a crescut cu 1 mm. O distanță mai mare înseamnă o posibilitate mai mică de coliziune între secțiunea de detecție și obiectul detectat.

Toate modelele sunt echipate standard cu circuite de protecție integrate în corpul senzorului. Aceste circuite de protecție reduc la minimum posibilitatea defecțiunilor senzorului cauzate de o cablare eronată. Mai mult, senzorii dispun de protecția de nivel industrial IP64, datorită metodei de turnare integrată care elimină canelurile și golurile de pe suprafața de detecție și de pe corpul senzorului, reducând astfel posibilitatea defecțiunilor cauzate de apă sau praf. Senzorul poate fi instalat rapid cu șuruburi M2 sau M3.

În plus, toate secțiunile în care apar zone de solicitare, cum ar fi secțiunea de conectare a cablului și cea a circuitului intern sunt acoperite cu o rășină. Acest lucru ajută la prevenirea defecțiunilor cauzate de vibrații sau coliziuni. Aplicațiile principale ale acestora sunt poziționarea corespunzătoare a paleților, detecția punctului de pornire și a deplasării unui corp care culisează sau detecția punctului de pornire a unui disc aflat în mișcare de rotație.

Ultima generație de micro-senzori fotoelectrici de la Panasonic este disponibilă din stoc, folosind codul de comandă 28G1480, accesând pagina web www.bürklin.com

Bürklin

S-ar putea să vă placă și