Noi produse de putere de la ADVANCED POWER TECHNOLOGY (APT)

by donpedro

APT prezintă două produse: – Switching Power pentru aplicaţiile tipice de frecvenţă de la 10kHz până la 1MHz şi RF Power pentru cele de la 1MHz până la 4GHz.

Tranzistoare în comutaţie MOSFET de putere
Tranzistoarele de putere Power MOS 7® oferă cea mai mică rezistenţă în conducţie, încărcare pe poartă şi economie de spaţiu pe PCB. Sunt prezente două familii de tranzistoare MOSFET ambele având protecţie cu diode ultra-rapide incluse în chip. Gama produselor se întinde de la 100 la 1200 de volţi şi de la câţiva amperi la mai mult de o sută de amperi.

Switching Power Linear MOSFET
APT şi-a modificat tehnologia MOSFET pentru a dezvolta un dispozitiv cu câştig mai mic având de la 1.5 până la de 2 ori capabilitatea DC SOA la tensiune înaltă în comparaţie cu alte tehnologii MOSFET optimizate pentru aplicaţiile în comutaţie.

Dispozitive IGBT de putere în comutaţie

Componentele IGBT oferite de APT utilizează ambele tehnologii NPT şi PT pentru a acoperi gama foarte largă a aplicaţiilor şi cerinţelor de proiectare. Ele pot fi utilizate în multe aplicaţii fiind o alternativă de preţ la tranzistoarele MOSFET. Recent, APT a lansat familia de IGBT-uri Power MOS 7® metal gate PT încorporând toate avantajele acestei înalte tehnologii. Gama IGBT-urilor se întinde de la 600V la 1200V şi aproximativ de la 10A până la 100A.

Alte produse de putereSwitching Power FRED, Switching Power Schottky Diode, Switching Power Hermetic şi Module în comutaţie de putere Hi-Rel

Tranzistoare Bipolare RF Power
Această ofertă cuprinde o gamă largă de tranzistoare de înaltă performanţă de mică şi mare putere ce lucrează în gama de tensiuni cuprinse în intervalul 6 – 50V, ambele fiind produse standard sau executate la comandă. Disponibilitatea lor se datorează recentelor achiziţii privind Tehnologia GHz şi produselor RF Microsemi.

Alte produse RFMOSFET-uri RF de putere (VDMOS) – operarea în radio frecvenţă este acum posibilă lucrând la tensiuni cuprinse în intervalul 50 … 250V şi la frecvenţe de până la 150MHz.
MOSFET-uri RF de putere (LDMOS) – Produse la cerere realizate în tehnologia LDMOS, alimentate la 28V destinate aplicaţiilor din industria aeronautică.

www.comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu