Noi camere de termoviziune FLUKE revoluţionează piaţa sistemelor de termografiere în infraroşu

by donpedro

Fluke Ti110 şi Ti125 pentru aplicaţii industriale / comerciale, TiR110 şi TiR125 pentru aplicaţii de diagnosticare a clădirilor şi Ti100 pentru uz general

Fluke Corporation, liderul mondial în producţia de echipamente portabile de măsură şi control pentru domeniul industrial, prezintă prin distribuitorul autorizat ARC BRAŞOV cinci camere de termoviziune noi cu o gamă largă de performanţe şi aplicaţii, atât de uşor de utilizat încât pot deveni o componentă uzuală a procedurilor de depanare şi diagnosticare. Foarte important: aceste camere sunt fabricate în S.U.A., calitatea lor fiind garantată de marca FLUKE!

Printre caracteristicile revoluţionare se numără:

Sistem de focalizare IR Optiflex™
Focalizarea automată cu posibilitate de focalizare manuală pentru prim-planuri IR Optiflex permite înregistrarea rapidă şi uşoară a unor imagini bine focalizate şi precise.

Tehnologie IR-Fusion®
Beneficiaţi de camera IR-Fusion de tip „direcţionare şi declanşare” unică în domeniu. Tehnologia brevetată Fluke mixează într-o singură imagine imaginile digitale şi imaginile în infraroşu, pentru documentarea exactă a zonelor cu probleme.

Utilizare cu o singură mână
Cu o greutate de numai 0,73 kg, echilibrate pentru o poziţie perfectă în mână şi cu toate butoanele accesibile pentru degetul mare al mâinii înmănuşate. Suficient de uşoare pentru orientarea fie pe verticală, fie pe orizontală şi pentru utilizarea pe perioade îndelungate, fără a obosi mâna.

Robusteţe prin construcţie
Camerele de termoviziune Fluke sunt construite pentru a fi utilizată în condiţii grele – ce altă cameră este suficient de rezistentă pentru a supravieţui unei căderi de până la 2 metri şi a reveni imediat la lucru?

Înregistrare video multimod
Înregistraţi video fără focalizare în spectrul vizibil şi în infraroşu cu capacităţi IR-Fusion maxime. Monitorizaţi problemele în timp, depanaţi cadru cu cadru ºi creaţi rapoarte video în infraroşu.

IR PhotoNotes™
Capturaţi maximum trei fotografii digitale pentru fiecare fişier imagine termică şi păstraţi evidenţa exactă a modelelor echipamentelor, a plăcuţelor de identificare şi a altor informaţii utile.

Busolă electronică (funcţie „Compass”)
Asiguraţi-vă că atât dumneavoastră, cât şi alte persoane interesate cunoaşteţi poziţia exactă a problemei, salvând măsurătorile busolei împreună cu imaginea termică.

Software-ul SmartView® pentru analiză profesionistă în infraroşu şi raportare
Pachet profesionist de instrumente de analiză şi raportare, pentru vizualizarea, adnotarea şi editarea imaginilor în infraroşu. Inclusă în toate cazurile, cu licenţe nelimitate şi upgrade gratuit pe viaţă.

Sunt disponibile cinci modele, pentru o gamă largă de utilizatori, aplicaţii şi preţuri:

Ti110 şi Ti125 pentru tehnicienii industriali, profesioniştii din domeniul climatizării / refrigerării şi electricienii însărcinaţi cu întreţinerea şi verificarea echipamentelor şi componentelor electrice şi mecanice.

TiR110 şi TiR125 pentru profesioniştii din domeniul inspecţiei clădirilor şi auditului energetic care evaluează şi raportează probleme de izolaţie, scurgeri de aer, probleme legate de umezeală sau defecte de construcţie.

Ti110, Ti110, Ti125, TiR110 şi TiR125 includ sistemul de focalizare IR-OptiFlex, sistemul de adnotare IR-PhotoNotes, tehnologia de înregistrare video fără focalizare, tehnologia IR-Fusion şi software-ul SmartView.

Ti100 pentru aplicaţii generale – aceeaşi robusteţe şi uşurinţă de utilizare, pentru profesioniştii atenţi la calitate.

Aceste camere de termoviziune Fluke se livrează cu alimentator c.a., baterii inteligente litiu-ion (Ti125 şi TiR125 conţin câte două baterii, celelalte modele câte una), cablu USB pentru descărcarea imaginilor direct pe un PC, card de memorie SD, geantă de transport din material dur, geantă de transport din material textil, curea de mână reglabilă (pentru mâna dreaptă sau pentru mâna stângă) şi manuale de utilizare. Modelele Ti125 şi TiR125 conţin şi un suport de încărcare pentru două baterii, un cititor de carduri de memorie USB multifuncţional şi un cablu USB separat, mai lung, pentru flux video.

Despre FLUKE:
Fondată în 1948, Fluke Corporation (S.U.A.) este liderul mondial în producţia de echipamente portabile de măsură şi control pentru domeniul industrial. Clienţii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni, electronişti şi metrologi ce instalează, depanează şi administrează echipamente electrice şi electronice industriale şi procese de automatizare şi calibrare.

Despre ARC BRAŞOV (distribuitor autorizat FLUKE pentru România):
ARC BRAŞOV este lider de piaţă în domeniul aparaturii de măsură şi control, furnizor de mare tradiţie (peste 22 de ani) de soluţii profesionale, echipamente de calitate şi servicii complete (consultanţă, instruire, service, metrologizare), reprezentant al unor mărci prestigioase în domeniu.

www.arc.ro

Adaugă un comentariu