Nici voi nu sunteţi mulţumiţi de “fişele tehnice de date goale”?

by donpedro

O componentă de calitate ar trebui însoţită de o documentaţie de calitate. Acesta este şi cazul multor module AC/DC şi DC/DC de la compania Traco Power.

Cererile de diverse aplicaţii variază şi ele. Dacă uneori este suficient să ştim că o anumită sursă de alimentare ne va oferi “aproximativ DC12V/1A” sau că un anumit “LED luminează în verde şi rezistă la 20mA”, în majoritatea cazurilor trebuie să cunoaştem mai multe despre o anumită componentă. Există aplicaţii în care trebuie să ştim efectiv fiecare parametru, inclusiv cei obişnuiţi ne-menţionaţi şi grafice cu date rezultate din măsurători reale.
Din acest punct de vedere, compania elvețiană Traco Power vine în ajutorul dumneavoastră pentru dezvoltarea şi selectarea unui anumit modul CA/CC sau CC/CC întrucât toate modulele electrice sunt prevăzute cu o documentaţie de calitate sub forma unor fişe de date sau specificaţii detaliate, certificate, desene 3D şi altele. Opera de artă – notele aplicațiilor sunt disponibile pentru mai multe module “de înaltă performanţă” cum ar fi, spre exemplu modulul TEN8WI.
TEN8xxxxWI este modulul de izolare 8W CC/CC cu o densitate ridicată de energie, interval îmbunătăţit al temperaturilor de operare şi o gamă vastă de tensiuni de intrare (4:1). Pentru aplicaţiile unde nu avem nevoie de un interval extins de tensiuni de intrare, versiunea standard TEN8 este suficientă (non-“WI”). În familiile TEN8 şi TEN8WI puteţi găsi un număr mare de tipuri cu diverse tensiuni de intrare (intrare 9-18VDC, 18-36, 36-75 sau 9-36, 18-75 la seria WI) şi ieşire 3.3 – 15Vdc, inclusiv cele simetrice (de exemplu ±12V). În stoc avem doar câteva versiuni, toate celelalte versiuni putând fi livrate într-un termen scurt.

Avantaje / Caracteristici:

• Module 8W CC/CC de înaltă performanţă cu o reglare precisă
• Sunt disponibile şi versiuni cu un interval extins de tensiuni de intrare (“WI”)
• Dimensiuni mici – 32 × 20.3 × 10.2 mm (1.25“ × 0.8“ × 0.4“)
• Protecție continuă împotriva scurtcircuitelor şi supraîncărcării
• Utilizează doar condensatori ceramici = durată de viață extinsă
• Pornire/oprire de la distanţă

Dacă sunteţi interesaţi de produsele TRACO POWER, vă rugăm să ne contactaţi la +40 31 221 0209, info@soselectronic.ro.

SOS electronic
www.soselectronic.ro

S-ar putea să vă placă și