NI Automated Test Outlook întăreşte nevoia de sisteme de test mai inteligente

by donpedro

National Instruments, furnizor de platforme hardware și software cu ajutorul cărora inginerii şi oamenii de ştiinţă pot să răspundă celor mai mari provocări tehnice din lume, anunță lansarea Automated Test Outlook 2016. Raportul anual dedicat testării automate şi achiziției de date, oferă o vedere de ansamblu asupra celor mai importante tendințe din industrie și al impactului pe care îl vor avea acestea asupra domeniilor corespunzătoare. Odată cu proliferarea dispozitivelor interconectate, schimbările se vor propaga în numeroase arii – de la testare în comunicații mmWave, până la utilizare eficientă a datelor din testele de producţie pentru a propulsa rezultatele de business.

“Întrucât dorim să excelăm în testarea automată, colaborăm îndeaproape cu clienți şi furnizori pentru a înţelege problemele principale cu care se confruntă departamentele de testare şi fabricaţie,” a declarat Luke Schreier, director de marketing al departamentului de testare automată în cadrul NI. “Fie că provocarea dvs. presupune testarea a mili­oane de dispozitive IoT sau gestionarea unui sistem de testare vechi de 20 de ani, scopul nostru este să oferim soluții pentru a vă ajuta să reduceţi costurile de testare şi să vă menţineţi în fruntea competiţiei.”

Automated Test Outlook 2016 explorează următoarele teme:

COMPUTING
Valorificarea datelor din testele de producţie

Companiile din domeniul tehnologiei semiconductorilor se orientează către analiza datelor în timp real pentru a reduce costul testelor din producţie.

SOFTWARE
Managementul ciclului de viaţă al proiectelor se rezumă doar la software
Uzura morală, schimbările în sistemului de operare şi aspecte legate de compatibilitate reprezintă provocări la adresa proiectelor cu ciclu de viaţă îndelungat – o problemă foarte des întâlnită, ce necesită revizuire.

ARHITECTURĂ
Evoluţia soluţiilor software de management al testelor
Aplicațiile software pentru testare automată, de tip “off-the-shelf”, sunt soluții eficiente pentru integrarea de module scrise în diverse limbaje de programare.

I/O
Standardizarea platformelor – de la caracterizare, la producţie
Companiile din domeniul RFIC (Radio Frequency Integrated Circuit) practică reutilizarea IP-urilor şi standardizarea hardware de-a lungul ciclurilor de dezvoltare ale produselor, pentru reducerea costurilor și a timpului necesar pentru lansarea pe piață.

Strategie de business
Implementarea (mm)Waves în Strategia de test
Managerii de test adoptă soluţii modulare pentru vali­darea eficientă a componentelor de înaltă frecvenţă.

Descărcaţi raportul complet accesând pagina web: www.ni.com/ato

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu