Murata îşi extinde gama vastă de produse

by donpedro

Murata a lansat primul său condensator non-ceramic, seria ECAS de condensatoare electrolitice polimer aluminiu. Seria ECAS dispune de o structură de carcasă în răşină turnată, utilizând o folie de aluminiu multistrat pentru anod şi un polimer conductiv solid pentru catodul negativ.
Acest design cu montare pe suprafaţă poate fi lipit utilizând metode tradiţionale în flux. Domeniul de capacitate oferit este de la 6,8µF la 470µF cu o tensiune nominală de la 2Vdc la 16Vdc.
Condensatoarele sunt disponibile în carcase cu dimensiunea de 7,3mm × 4,3mm cu 3 opţiuni diferite de grosime. Valorile mari ale capacităţii şi ESR-ul scăzut conduc la o impe­danţă mică la înaltă frecvenţă (până la 500kHz), oferind o suprimare excelentă a zgomotului, absorb­ţia riplului şi abilităţi de decuplare pe liniile de putere.
Spre deosebire de MLCC, aceste condensatoare nu prezintă căderea capacităţii cu tensiunea dc aplicată. Gama temperaturii de operare este de la -40°C la 105°C şi întreaga serie este conformă RoHS.

www.murata.eu

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu