Mufă USB 2.0 cu filtru EMC integrat

by donpedro

După cum arată numeroasele exemple practice, proiectarea filtrelor este complicată în special când este vorba despre interfaţa USB din aplicaţiile industriale.
Würth Elektronik eiSos oferă conectorul USB 2.0 tip A, WE-EPLE, acesta fiind primul şi singurul conector USB din lume care integrează un filtru EMC şi protecţie ESD.

Conectorul este pad-compatibil cu majoritatea jack-urilor USB convenţionale şi oferă de asemenea aceleaşi dimensiuni! Şi modelelor mai vechi, existente deja pe piaţă, li se poate adăuga compatibilitate EMC în cel mai scurt timp.
Filtrul integrat EMC elimină interfe­ren­ţele de bandă largă pe liniile de tensiune şi de semnal, dar, în acelaşi timp, este aproape invizibil pentru liniile de semnal.
Acest lucru înseamnă:
• Impedanţa filtrului Vcc este peste 100Ω pe un interval larg, de la 20MHz şi până la mult peste 1GHz
• Suprimarea de mod comun la 240MHz este mult peste 250Ω
• Suprimare ESD pentru nivele mai mici de 10V, 4 pulsuri ESD cu 15 kV.
Mufa USB tip A – WE-EPLE USB 2.0 este compatibilă cu standardul USB 2.0.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu