Mouser livrează acum modulul Quectel FGH100M Wi-Fi HaLow pentru aplicații IoT sub 1 GHz

by gabi

Mouser Electronics, Inc. stochează acum modulul FGH100M Wi-Fi® HaLow de la Quectel. Modulul FGH100M oferă transmisie de date wireless cu rază lungă de acțiune sub-1 GHz atât pentru aplicații Internet of Things (IoT) de interior cât și de exterior, cu un consum redus de energie și o rază de acțiune de zece ori mai mare decât cea a Wi-Fi-ului tradițional pentru automatizări industriale, dispozitive mobile, agricultură inteligentă, orașe inteligente, clădiri inteligente, aplicații de tip point-of-sale și multe altele.

Modulul Quectel FGH100M disponibil de la Mouser, utilizează protocolul de rețea wireless IEEE 802.11ah, cunoscut și sub numele de Wi-Fi HaLow, pentru a opera în intervalul Sub-1 GHz, scutit de licență, între 850 MHz și 950 MHz, pentru a îmbunătăți cerințele specifice aplicațiilor IoT prin extinderea rețelelor inteligente cu o lățime a canalului de 1/2/4/or 8 MHz, o putere maximă de ieșire de 21 dBm, algoritmi de criptare și o rată de transmisie maximă teoretică de 32,5 Mbps. Aria de acoperire a semnalului dispozitivului permite utilizatorilor să controleze dispozitivele IoT pe o rază de până la 1 km.

Dimensiunea ultracompactă a modulului FGH100M (13,0 mm × 13,0 mm × 2,2 mm) optimizează designul și costul de proiectare al produsului final, răspunzând în totalitate cerințelor aplicațiilor sensibile la dimensiuni, cu o capsulă LGA durabilă și robustă cu montare pe suprafață pentru a asigura o conectivitate fiabilă și o încorporare ușoară în aplicații cu restricții de spațiu. Gama largă de temperaturi de operare de la -30°C la +85°C și interfețele (inclusiv UART, SPI, I2C, SDIO 2.0 și PWM) ale FGH100M fac din acesta o alegere ușoară pentru cele mai exigente aplicații IoT.

Pentru a afla mai multe, vizitați: https://www.mouser.com/new/quectel/quectel-fgh100m-modules/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu