Mouser îi așteaptă pe inginerii proiectanți la expoziția Embedded World 2022

by donpedro

Mouser Electronics, Inc., lider în lansarea de noi produse (NPI) din industrie, cu cea mai largă selecție de semiconductori și componente electronice™, va expune la Embedded World 2022 în Nürnberg, Germania, între 21 iunie și 23 iunie 2022

Ca parte a eforturilor continue ale companiei de a inspira inovația, standul Mouser va include jocul “roata norocului”, Demo Pod și o tombolă cu premii. Pe durata Embedded World 2022, Mouser va oferi, de asemenea, sticle de apă reutilizabile gratuite, care pot fi reumplute la stația de apă ecologică de la standul Mouser. Vizitatorii standului Mouser vor avea, de asemenea, ocazia de a utiliza Customer Service Pod, unde echipa Mouser va fi pregătită să prezinte participanților cele mai recente servicii și instrumente de pe site-ul Mouser.

Roata norocului

Popularul joc “spin-to-win” revine la standul Mouser în 2022. Toți vizitatorii la standul Mouser sunt invitați să învârtă roata pentru a avea șansa de a câștiga unul dintre numeroasele cadouri, inclusiv o unealtă multifuncțională miniaturală de înaltă calitate, instrumente de măsură și multe altele. Ca o schimbare față de anii anteriori, jocul va folosi controlul prin gesturi pentru a iniția rotirea.

Mouser Demo Pod

Participanții pot vizita Mouser Demo Pod pentru a experimenta unele dintre cele mai recente tehnologii de la partenerii producători ai Mouser, inclusiv:

  • Control vocal pentru automatizarea locuinței folosind kitul SLN-ALEXA-IOT de la NXP, o simplă acționare a motorului prin comenzi vocale sau prin aplicația Amazon Alexa.
  • Numărarea persoanelor din clădirile inteligente folosind sistemul de numărare a persoanelor EagleEye™ de la Analog Devices.
  • Monitorizarea datelor de mediu pentru locuințe inteligente folosind Würth Elektronik Sensor Featherwing cu placa Arduino Portenta H7, care permite crearea rapidă de prototipuri pentru aplicații destinate locuințelor inteligente.
  • Monitorizarea calității aerului din interior folosind placa de dezvoltare Microchip PIC-BLE și Mikroe Air Quality 7 Click.
  • Iluminare bazată pe Bluetooth®Mesh pentru casa inteligentă, utilizând plăcile Silicon Labs Thunderboard™ Sense 2.

Concursuri online

Mouser va organiza, de asemenea, o tombolă online (prin tragere la sorți) în cadrul căreia persoanele înscrise pot participa pentru a câștiga una dintre următoarele plăci:

Tombola online de la Mouser din cadrul expoziției Embedded World 2022 este deschisă pentru înscrieri până vineri, 24 iunie 2022, ora 23:59 CET.

Pentru a vă înscrie la tombolă și pentru a afla mai multe, accesați https://emea.info.mouser.com/embeddedworld-2022

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu