Mouser Electronics oferă inginerilor proiectanți electroniști o gamă largă de cărți tehnice electronice

by gabi

Mouser Electronics, Inc., lider în promovarea inovației prin introducerea de noi produse (NPI)™( New Product Introduction), a lansat trei noi cărți electronice legate de proiectare, care aprofundează o serie de tehnologii, inclusiv viitorul vehiculelor electrice de mobilitate urbană aeriană; proiectarea pentru telematica flotelor și progresele în arhitecturile de sistem de generație următoare.

În acest an, Mouser a publicat șapte cărți electronice (eBooks) în colaborare cu parteneri producători de top, oferind ghiduri practice care oferă inginerilor proiectanți informații pentru a rezolva noi provocări. Cele mai recente eforturi vin de la Mouser și partenerii producători Texas Instruments, TE Connectivity și Samtec:

  • “Addressing New Challenges in Urban Air Mobility” de la Texas Instruments
    În lucrarea Addressing New Challenges in Urban Air Mobility, experții din industrie, inclusiv reprezentanți ai Texas Instruments, oferă informații despre tendința de dezvoltare rapidă a vehiculelor electrice de mobilitate aeriană urbană (UAM – Urban Air Mobility). Această carte electronică oferă o privire asupra viitorului vehiculelor UAM, prezintă cele mai recente provocări cu care se confruntă industria, discută despre modul de asigurare a siguranței funcționale și analizează importanța izolării electrice și a gestionării complexității și greutății UAM.
  • “7 Experts on Design Considerations for Fleet Telematics” de la TE Connectivity
    Cartea electronică 7 Experts on Design Considerations for Fleet Telematics evidențiază provocările de proiectare inerente telematicii pentru flote. Lideri de opinie de la Lytx, Mobile Valley, Ruptela, TE Connectivity și Teltonika oferă analize aprofundate ale diverșilor factori care influențează proiectarea pentru telematica flotelor. Autorii cărții electronice examinează considerentele legate de mediu, conectivitatea, proiectarea aplicațiilor, eficiența energetică și importanța unui ecosystem IoT (Internet of Things).
  • “Samtec Flyover Solutions Break Next-Gen System Architecture Constraints” de la Samtec
    În Samtec Flyover Solutions Break Next-Gen System Architecture Constraints, liderii de opinie de la Samtec oferă o perspectivă bogată asupra modului în care descoperirile tehnologice recente au permis progrese semnificative în domeniul proiectării electronice. Publicația electronică include perspective privind rutarea semnalelor de mare viteză, integritatea semnalelor de mare viteză, tehnologia cablurilor twinax și sistemele de cabluri cu fibră optică. De asemenea, experții oferă informații practice pentru ca inginerii să depășească provocările de proiectare folosind ansambluri de cabluri și conectori Samtec.

Răsfoiți biblioteca completă a producătorului de cărți electronice Mouser: https://eu.mouser.com/applications/manufacturer-ebooks/

În plus, Mouser oferă o multitudine de articole captivante, note de aplicații și multe altele pentru a sprijini inginerii proiectanți:

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și