Câștigați o placă de dezvoltare Microchip SAM9X60 Curiosity

Câștigați o placă de dezvoltare Microchip SAM9X60 Curiosity (EV40E67A) de la Electronica Azi și, dacă nu o câștigați, primiți un cupon de reducere de 15% pentru această placă, plus transport gratuit.

by gabi

Sistemul pe modul SAM9X60 (SOM – System on Module) este destinat aplicațiilor grafice și de comunicații care acoperă diverse industrii, cum ar fi echipamentele medicale, încărcătoarele de vehicule electrice cu display, panourile de securitate, controlul automatizărilor industriale și casnice și multe altele.

SAM9X60D1G este un microprocesor (MPU) embedded bazat pe procesor ARM926EJ-S de înaltă performanță și cu consum de putere foarte redus, care operează până la 600 MHz, cu memorie DDR2 integrată de 1Gbit. Dispozitivul integrează periferice puternice pentru aplicații de conectivitate și de interfață cu utilizatorul. Acesta oferă funcții de securitate de ultimă generație, cum ar fi Secure Boot cu stocare securizată a cheilor pe cip (OTP), acceleratoare criptografice de înaltă performanță (SHA, AES și TDES), precum și pini tamper (n.red.: detecție externă împotriva atacurilor neautorizate).

Împreună cu Ensemble Graphics Toolkit sau MPLAB® Harmony Graphics Suite, dispozitivul SAM9X60-SOM este deosebit de potrivit pentru aplicațiile RTOS sau Linux embedded cu consum redus de putere și costuri reduse, care necesită, totuși, o grafică de înaltă performanță.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare SAM9X60 Curiosity sau de a primi un cupon de reducere de 15% pentru această placă, plus transport gratuit, accesați https://page.microchip.com/E-Azi-SAM9.html și introduceți datele voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu