Mouser Electronics la expoziția (în format digital) Embedded World 2021

by donpedro

Mouser Electronics, Inc., lider în lansarea de noi produse (NPI – New Product Introduction), este sponsor exclusiv al expoziției embedded world 2021, eveniment care se va avea loc în perioada 1-5 martie, în format digital. Participanții pot accesa un cod din pagina Mouser alocată expoziției pentru a se înregistra gratuit.

Împreună cu producători de top din industrie, precum Analog Devices, Intel®, Microchip Technology, STMicroelectronics și Texas Instruments, Mouser va găzdui pe tot parcursul săptămânii viitoare o serie de evenimente, denumite generic, ‘Live Experts – From Concept to Creation’, în fapt, vor fi organizate mese rotunde în care solicitanții pot întâlni experți din industrie în sesiuni în direct, unde pot afla mai multe atât despre cele mai noi tehnologii și instrumente utile proiectanților de sisteme embedded încă din faza de creație a aplicațiilor lor, cât și despre modalități eficiente de aprovizionare.

Mesele rotunde vor include următoarele teme:

  • ‘Depth Vision and Facial Authentication’ pe baza tehnologiei Intel RealSense™
  • ‘IoT Made Easy – Smart, Connected, Secure and Agile’ cu Microchip Technology
  • ‘Learn about Switching Regulators with the ADALM-SR1’ cu Analog Devices
  • ‘BLE, Zigbee, Thread and more, all ready to use with the new STM32WB5MM module’ cu STMicroelectronics
  • ‘How AOP technology is enabling easier design and faster time to market with mmWave radar sensors’ cu Texas Instruments
  • ‘Making Life Easier with Mouser’s Tools & Services’ and ‘Supply Chain 2021’, sesiune susținută de Mouser.

Vizitatorii care se înregistrează în pagina Mouser dedicată evenimentului vor putea, de asemenea, să participe la o loterie pre-eveniment pentru a avea șansa de a câștiga unul dintre cele opt kituri de dezvoltare cu funcții complete de la TI, Microchip, NXP, Silicon Labs, Intel, Arduino, ON Semiconductor și BeagleBoard. În timpul evenimentului ‘embedded world DIGITAL 2021’, Mouser va oferi premii suplimentare pe canalele sale de socializare, pentru ca participanții să aibă mai multe șanse pentru a câștiga kituri de dezvoltare.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra în vederea participării la acest eveniment, accesați: https://eu.mouser.com/embeddedworld/.

Mouser Electronics

Mai multe informații găsiți aici

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu