Modulele detaşabile

by donpedro

Modulele RCM3365 şi RCM3375 RabbitCore oferă un nou concept de flexibilitate integrată prin intermediul noilor carduri de memorie care pot fi detaşate. Fiind compatibile cu memoriile on-board Flash NAND de 16 MB precum şi cu cardurile de memorie de până la 128 MB (se vând separat), aceste module RabbitCore sunt ideale pentru aplicaţiile intensive cu date care operează la nivel mic de tensiune.
RCM3365 şi RCM3375 vin gata echipate cu: microprocesor Rabbit 3000 @ 44 MHz, conexiune Ethernet 10/100Base-T, memorie Flash de 512K, 512K memorie de program şi date SRAM şi până la 50 de interfeţe I/O comune cu până la 6 porturi seriale care operează la 3,3V (compatibile cu I/O pe 5V).
Solicitările primite de la clienţii noştri din domeniul industrial împreună cu facilităţile oferite de produsul RabbitCore tradiţional au condus la dezvoltarea unui singur dispozitiv, RCM3365, care constituie o nouă generaţie de module cu nucleu de microprocesor.

Modulul RabbitCore se montează direct pe placa de bază proiectată de utilizator având comportamentul unui microprocesor de control pentru sistemul utilizatorului. Modulele RabbitCore se pot interconecta cu toate dispozitivele digitale compatibile CMOS, în toate variantele posibile prin intermediul plăcii de bază. Dezvoltarea programelor se face în sistemul de dezvoltare Dynamic C® testat industrial, care este un mediu de limbaj C care include un editor, compilator şi debugger in-circuit (sistemul de dezvoltare Dynamic C se găseşte în toate kiturile de dezvoltare de preţ scăzut). Facilităţile eficiente de integrare software şi hardware asigură proiectarea şi dezvoltarea rapidă. Programele utilizatorilor pot fi compilate, rulate şi corectate de erori folosind sistemul Dynamic C şi un cablu de programare – nu este necesar nici un simulator ICE. În plus mai este oferită şi o librărie extinsă de drivere şi programe demonstrative, împreună cu librării sursă TCP/IP. În plus faţă de sistemul Dynamic C, kitul de dezvoltare RCM3365 conţine şi modulul software FAT File System. Mai sunt disponibile şi alte variante de module Dynamic C care permit dezvoltarea rapidă a unei interfeţe de browser web securizată.
Modulul RCM3365 RabbitCore necesită variante Dynamic C 9.24 sau mai recente.

Caracteristici principale
Microprocesor puternic Rabbit 3000® la 44.2 MHz;
NAND Flash de 16 MB;
socket pentru card de memorie detaşabil Hot-Swappable – suportă 128 MB memorie;
512K Flash/512K SRAM;
port RJ-45 pentru 10/100 Base-T Ethernet;
52 I/O paralele digitale, alternativ bus I/O;
6 porturi seriale (IrDA, HDLC, asynch, sync, SPI);
Alimentare 3.3 V (compatibilă cu 5 V- I/O);
Footprint de dimensiuni reduse.

Avantajele Design-ului
Indeale pentru acces securizat în reţea şi sisteme de acces, automatizări la distanţă, logare de date, comenzi industriale atunci când este cuplat cu modulele software RabbitWeb, FAT File System şi SSL;
Spaţiu de stocare suficient cu un firmware de securitate şi transfer al datelor;
Microprocesorul complet cu memorie on board, stivă TCP/IP şi sute de programe demonstrative, reduce timpul de realizare al produsului cu luni de zile.

Aplicaţii
Securitate care permite conectarea la reţea;
Sisteme de acces;
Realizarea de automatizări;
Sisteme HVAC;
Comenzi industriale;
Alte aplicaţii importante.

Module software opţionale
(SSL) Secure Socket Layer;
FAT File System (FAT) (File Allocation Tables);
RabbitWeb.

COMET electronics
office@comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu