Module pentru lămpi LampLinc

by donpedro

În doar câteva minute puteţi beneficia de un control deplin al iluminării!
Controlaţi toate lămpile casei dumneavoastră din pat;
Veţi fi mai în siguranţă când vă întoarceţi seara acasă, deoarece luminile se aprind automat când se întunecă;
Instalarea este cum nu se poate mai uşoară – doar puneţi modulul în orice priză.

Faceţi ca locuinţa dumneavoastră să devină deosebit de sofisticată cu ajutorul lui LampLinc, cel mai inteligent modul cu comandă X10 pentru lămpi din gama sa de preţuri! Acest modul de control pentru lumini, complet nou, nu numai că face tot ceea ce făceau modulele clasice X10 pentru lămpi – inclusiv control aprins/stins de la distanţă şi reglarea nivelului de iluminare prin telecomandă – ci oferă performanţe suplimentare, incluzând caracteristici care până acum se întâlneau doar la modelele de vârf, cum ar fi gama SwitchLinc de comutatoare X10. De fapt, până acum multe din aceste caracteristici nu au fost nici-o dată întâlnite la modelele pentru lămpi cu preturi economice.

Noile funcţii sunt:
Priză conectată direct – în plus faţă de priza controlată de sistemul X10, LampLinc oferă pe panoul său o priză conectată direct. Acum nu mai trebuie să scoateţi din priză modulele pentru a găsi un loc unde să puneţi ştecherul aspiratorului!
LED indicator de stare – aveţi o indicaţie vizuală a faptului că LampLinc primeşte sau transmite semnale X10.
Putere nominală sporită – la 400W, LampLinc are o putere cu peste 30% mai mare decât majoritatea celorlalte module X10 pentru lămpi de pe piaţă.

Construcţie fiabilă, pentru utilizare îndelungată – Adresa modulului se setează electronic, nu cu vechile rotiţe de adresare, care se rup repede, sau care sunt prea mici pentru a fi folosite uşor.
Capabilităţi de scenă – dacă alegeţi modelele LampLinc LS sau LampLinc 2-Way, beneficiaţi de capacitatea lor de a-şi “aminti” nivelele de iluminare pentru diferite situaţii. De exemplu, puteţi transmite o comandă X10 pentru o scenă prestabilită (de exemplu, “film la TV”, “petrecere”, “romantic”, etc.) şi toate modulele LampLincs care au fost programate pentru scena respectivă se vor regla
corespunzător.
Status Request Load Monitoring – Monitorizarea sarcinii la cerere (de supraveghere).
Aveţi nevoie de feedback pentru controlerele inteligente X10, ca să le confirme că semnalul X10 a fost recepţionat? Atunci alegeţi modelele de vârf, denumite LampLinc 2-Way. Acestea nu numai că raportează controlerului dacă au primit comanda, dar pot chiar să determine dacă sarcina consumă curent – dacă aveţi în lampă un bec ars, controlerul inteligent va şti că lumina nu s-a aprins. Nici-un alt modul de control bidirecţional (two-way) pentru lumini nu oferă asemenea flexibilitate!

Tabel comparaţie LampLinc- alte module de control

Preţ estimativ “2000STW LampLinc 2-Way with Scenes”: 60 USD

S-ar putea să vă placă și