“Module logic analyzer” ce scurtează ciclul de proiectare

by donpedro

Oferite ca cele mai rapide dispozitive de pe piaţă seria de module de achiziţii TLA7Axx pentru familia de analizoare logice TLA700 are un frecvenţă de achiziţii de 8GHz. Alături de familia de sonde de măsură P6810/60/80, aceste module pot detecta originile analogice ale erorilor digitale din circuitele de înaltă viteză, unul din domeniile cele mai mari consumatoare de timp pentru dezvoltarea de noi produse.
Oferind rate de achiziţii de la 120 la 800MHz, modulele TLA7Axx sunt disponibile cu 34 la 136 de canale şi cu până la 64Mbytes de memorie. Folosind mai multe module, 680 de canale de analiză pot funcţiona dintr-o singură bază de timp.
Două din cele trei sonde de măsură -P6860/80 -sunt fără contacte şi se leagă direct la un “land pattern” de pe placa ţintă. Fiecare versiune de sondă de măsură are o capacitate totală de 0.7pF, oferă 34 de canale pentru măsurări single-ended sau diferenţiale şi au la ieşire un semnal analogic al oricăruia din cele patru canale ale unui analizor logic ale unui osciloscop.

Tektronix
www.tektronix.com

S-ar putea să vă placă și