Module de Putere de la Würth Elektronik eiSos: Magl³C-FDRM

by donpedro

Würth Elektronik eiSos lansează un nou grup de produse: Module de putere folosite la convertoare DC/DC, FPGA, DSP-urile MCU & MPU și interfețe I/O.

Noua gamă poartă numele Magl³C.

Würth Elektronik eiSos este un lider European în dezvoltarea, fabricarea și vânzarea de componente pasive și electromecanice. În urmă cu patru ani, compania a început să ofere, de asemenea, componente active pentru piața de electronice. Primul grup de produse cuprindea diode TVS, urmat de LED-uri. Familia Magl³C reprezintă acum primele componente active pentru electronica de putere.
Würth Elektronik va lansa o gamă de regulatoare step-down dintre care cinci module vor avea tensiunea de ieșire variabilă, iar două module vor avea tensiunea de ieșire fixă. Ambele tipuri vor oferi auto-resetare pentru supratensiune și supracurent.
Aceste module se utilizează în industrie și în telecomunicații, în domeniul feroviar și cel al ingineriei medicale pentru convertoare DC / DC, FPGA-uri, DSP-uri, MCU & MPU, interfețe I/O etc.
Modulele cu tensiune fixă (Magl³C-FDRM) de 3,3V/5,0V vor avea integrate câte un condensator de intrare și de ieșire, rezultând o eficiență maximă de până la 95%. Nu va fi necesară nicio compo­nentă externă pentru convertoarele DC/DC, reducând astfel costurile listei de materiale (BOM), depozitare și producție. Cu o gamă de tensiune de intrare de la 5V la 18V, aceste module pot fi utilizate la surse de alimentare de 12V cu o capabilitate de curent de până la 3A.
Modulele cu tensiunea de ieșire variabilă (Magl³C-FDRM) au o gamă de tensiune de intrare cuprinsă între 6V și 42V și o gamă de tensiune de ieșire de la 0,8 la 24V, cu frecvență de comutare reglabilă (200kHz până la 800kHz) și un soft-start programabil pentru flexibilitate adițională.
Würth Elektronik eiSos oferă, de asemenea, note de aplicaţii pentru tensiuni diferite. Acestea pot fi găsite la www.we-online.com în specificațiile Modulelor de putere.
Plăcile de dezvoltare vor fi disponibile începând cu luna Septembrie. Acestea vor permite utilizatorului un test rapid și simplu de funcționalitate a modulului și integrarea circuitului într-o schemă. Exemplele de aplicaţii vor fi furnizate în fișe tehnice, astfel încât clienții pot începe proiectarea cu aceste module în conformitate cu standardele EN55002 EMI clasa B.
Toate produsele sunt disponibile pe stoc.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos este parte a grupului Würth Elektronik și este divizia care se dezvoltă cel mai repede din grupul Würth.
Würth Elektronik eiSos este cel mai mare producător german de componente pasive. Würth Elektronik eiSos dezvoltă, produce și distribuie componente pasive și electromecanice pentru industria electronică. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate țările europene, precum și în Statele Unite, Asia și America de Sud. Fabricile de producție sunt situate în Europa, Asia și America. Gama de produse include componente EMC, inductoare, convertoare, componente HF, varistoare, transformatoare, conectori, elemente pentru alimentare, switch-uri.

Adaugă un comentariu