Inductor radial ecranat pentru aplicații de curent mare: WE-TIS

by donpedro

Versiunea ecranată a inductorului radial este nouă în gama de inductoare de putere a Würth Elektronik pentru aplicații de filtrare și de stocare.
Componentele sunt ecranate magnetic și permit curenți nominali mari și de saturație de până la 8,5A și 14 A.
Würth Elektronik oferă în prezent 12 tipuri de bobine de inducție cu valori cuprinse între 1,3μH la 100.000μH și o rezistență DC foarte mică de doar 0.007 la 210Ω. În funcție de model, toleranțele sunt de ±20% (1,3 – 47μH) și ±10% (6800 până la 100.000μH).
Prin urmare, este ideală nu numai pentru utilizarea ca bobină de filtrare în amplificatoare clasa D, dar, de asemenea, ca inductor de stocare pentru DC/DC.

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos este parte a grupului Würth Elektronik și este divizia care se dezvoltă cel mai repede din grupul Würth.
Würth Elektronik eiSos este cel mai mare producător german de componente pasive. Würth Elektronik eiSos dezvoltă, produce și distribuie componente pasive și electromecanice pentru industria electronică. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate țările europene, precum și în Statele Unite, Asia și America de Sud. Fabricile de producție sunt situate în Europa, Asia și America. Gama de produse include componente EMC, inductoare, convertoare, componente HF, varistoare, transformatoare, conectori, elemente pentru alimentare, switch-uri.

S-ar putea să vă placă și