Module de putere de 5A şi 3A de la Intersil

by donpedro

INT0355_isl8205m-02m-pressphoto-final-noText_SIntersil a anunţat lansarea a două noi module de putere DC/DC coborâtoare de tensiune cu un singur canal ce furnizează o densitate mare de putere şi randament de până la 95% într-o amprentă compactă 4,5 mm × 7,5 mm × 1,85 mm. Circuitele compatibile la nivel de pini 5A ISL8205M şi 3A ISL8202M oferă conversii punct de sarcină (POL) pentru FPGA, DSP şi MCU într-o gamă largă de produse de înaltă calitate şi pentru reţele casnice, precum şi echipamente industriale portabile ce utilizează baterii Li-ion. Modulele sunt surse de tensiune complete, capsulate, ce includ un controler, MOSFET-uri, componente inductive şi pasive, simplificând proiectarea sistemelor.

Cu o înălţime de 1,85mm, ISL8205M şi ISL8202M pot fi montate direct pe partea posterioară a unui PCB, eliberând spaţiu valoros pentru componentele ce trebuie montate pe partea superioară. Ambele dispozitive suportă tensiuni de intrare de la 2,6V la 5,5V şi oferă tensiuni de ieşire reglabile de până la 0,6V. Compatibilitatea la nivel de pini permite inginerilor să înceapă cu un modul de putere de 3A, iar apoi să migreze către un curent de ieşire de 5A, sau să proiecteze o sursă ramificată cu linii de ieşire puncte de sarcină multiple. Pentru aplicaţii cu alimentare de la baterii, ISL8205M şi ISL8202M oferă o eficienţă unică şi caracteristici de economie energetică pentru extinderea duratei de viaţă a bateriilor şi suport pentru produse conforme Energy Star®. Se oferă randament ridicat şi consum energetic scăzut la sarcini mici.

Ambele module de putere beneficiază de tehnologia patentată de Intersil şi de capsularea avansată ce oferă o densitate ridicată de energie şi performanţe de disipare termică superioare. Structura modulelor permite operarea la sarcină maximă pe o gamă largă de temperaturi, fără flux de aer sau radiatoare. ISL8205M şi ISL8202M oferă de asemenea câteva caracteristici de protecţie, care asigură o operare sigură în condiţii de lucru anormale, îmbunătăţind şi mai mult robusteţea şi siguranţa în funcţionare.

Intersil
www.intersil.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu