Modul de driver multi-cip FET Plus de le Fairchild Semiconductor

by donpedro

Fairchild Semiconductor prezintă FDMF8700, primul model din noua suită de module de driver multi-cip înalt integrate FET Plus, pentru utilizare în aplicaţii de înalt curent, sincrone, coborâtoare de tensiune, ce suportă convertoarele standard DC-DC Intel DrMOS Vcore.
FDMF8700 este o soluţie de putere complet integrată, oferită într-o capsulă MLP economică din punct de vedere al spaţiului ocupat (8 mm x 8mm). Prin înlocuirea unui circuit integrat driver de 12V şi a 3 MOSFET cu canal N, FDMF8700 economiseşte un spaţiu de placă de 50% prin comparaţie cu soluţiile cu componente discrete.
Spre deosebire de soluţiile cu componente discrete cu eficienţă redusă a sistemelor, modulul FDMF8700 este proiectat pentru minimizarea efectelor parazite termice şi electrice. În operare, partea high-side MOSFET este optimizată pentru comutare rapidă, în timp ce dispozitivul lowside este optimizat pentru RDS(on) redus. Acest aranjament permite acomodarea ideală la cerinţele de comutare cu factor de umplere redus necesare pentru convertirea magistralei de 12V în tensiune de alimentare pentru miezurile de procesoare de la 1V la 1,2V la până la 30A.
Capsula de putere Fairchild MLP 8×8 extinde conceptul de capsulare îmbunătăţită pentru aplicaţiile de convertoare DC-DC. Modulul integrat FDMF8700 oferă un câştig de eficienţă de la 1,5 la 2 procente pentru nivele de putere de vârf şi staţionare, spre deosebire de soluţiile discrete ce utilizează capsulare D-Pak.

Fairchild Semiconductor www.fairchildsemi.com

Adaugă un comentariu