MICROSPACE-PC de la Digital-Logic

by donpedro

Unul dintre cele mai mici şi silenţioase PC-uri

Digital-Logic AG, Luterbach/Elveţia oferă, odată cu MICROSPACE-PC, unul dintre cele mai mici şi mai silenţioase PC-uri pentru aplicaţii industriale şi comerciale. Calculatorul este remarcabil datorită dimensiunilor sale mici de numai 159mm x 148mm x 66mm şi datorită formei sale atractive. El este echipat cu cele mai noi componente cu consum mic şi foloseşte puternicul CPU low-voltage şi un sistem de răcire pasiv pentru care este necesar un patent. Deoarece nu are ventilatoare, nivelul de zgomot pentru acest calculator este foarte scăzut (<35dB). MICROSPACE-PC este acum disponibil în două versiuni: modelul “PC30” bazat pe un procesor Celeron de 700 MHz cu 128 KB L2 cache şi 128 MB de memorie. Sunt de asemenea integrate două interfeţe PS/2 pentru tastatură şi mouse, două interfeţe USB (Universal Serial Bus) şi porturi pentru imprimantă, COM1 şi COM2. PC-ul este echipat cu o unitate de hard disk de 2,5 inci cu o capacitate de 20 GB şi o unitate CD. Prin intermediul Firewire IEEE1394 pot fi conectate la PC dispozitive periferice suplimentare şi unităţi de stocare sau media precum camere digitale, CD-RW şi DVD-RW. Suplimentar, PC-ul oferă o interfaţă 100/10Base-T (RJ45) LAN. MICROSPACE-PC suportă de asemenea un cititor de carduri inteligente opţional care oferă protecţie pentru boot-are şi acces la date folosind ultimul standard pentru carduri inteligente, ISO7816.
MICROSPACE-PC suportă ca display un monitor analog sau LCD de tip SVGA prin conectorul VGA sau un ecran de televizor prin intermediul TV-Out din spate. El oferă un port opţional LVDS cu interfaţă serială pentru aplicaţii speciale cum ar fi LCD-uri digitale cu touch screen. Video BIOS (VGA, TV, LVDS) corespunzător pentru port este încărcat automat. Dispozitivul certificat CE poate funcţiona în domeniul de temperaturi de +5°C la +35°C şi este testat la şocuri şi vibraţii de până la 10G (fără HD/CD/DVD). Sistemul de operare Windows ME este preinstalat. Toate driverele necesare pentru WIN NT, WIN2000 şi WIN ME sunt disponibile pe un CD oferit odată cu MICROSPACE-PC.
Sub denumirea de “PC31”, Digital-Logic oferă o variantă de PC30 cu procesor Pentium-III la 700 MHz, 256 KB L2 cache, 256 MB de memorie, unitate DVD şi interfaţă ISDN.
MICROSPACE-PC de la Digital-Logic este proiectat pentru funcţionare continuă. Aceasta înseamnă că PC-ul va fi boot-at o singură dată şi nu va fi oprit niciodată. Consumul de putere al PC-ului este tipic de 40W, ceea ce reprezintă doar aproximativ un sfert din energia consumată de un desktop PC standard. Un mod de power-saving pentru perioadele de inactivitate reduce puterea consumată la 5W. O altă caracteristică importantă a PC-ului o reprezintă protecţia la supraîncălzire încorporată, care previne încălzirea CPU peste 70°C.
MICROSPACE-PC, cu o greutate de numai 2Kg, dimensiuni compacte şi funcţionalitate înaltă, este soluţia ideală pentru aplicaţii în medii grele, cum ar fi sisteme de măsurare, automate de vânzare, tâmplării, laboratoare, spitale, chirurgii, etc. Suplimentar, PC-ul poate fi folosit pentru accesul la Internet, DVD, cititoare pentru carduri inteligente pentru TV-urile din camerele de hotel. Preţul MICROSPACE-PC este comparabil cu al unui desktop PC standard cu aceleaşi funcţiuni.

www.digitallogic.com

S-ar putea să vă placă și