Microcontrolere de la Aurocon

by donpedro

Cu Aurocon COMPEC aveţi acces la o gamă largă de tehnologii de la un număr mare de producători de semiconductoare. Puteţi alege din gama noastră largă de MCU, MPU. De asemenea puteţi opta cu scop de iniţiere sau evaluare pentru kiturile de start şi evaluare oferite. Dacă sunteţi interesat în găsirea celor mai recente noutăţi în domeniul produselor electronice, puteţi accesa Centrul de Electronică din pagina www.rsromania.com. De asemenea vă putem sprijini în toate aspectele legate de design, nu doar cu produse semiconductoare, ci şi cu acces gratuit la instrumente de proiectare PCB și modele 3D.

Arduino UNO SMD

• Conform RoHS
• Nr. stoc RS: 748-5290
• Producător: Arduino
• Cod de producător: A000049

Arduino Uno este o placă cu microcontroler bazată pe ATmega328. Ea conţine tot ceea ce este necesar pentru suportul microcontrolerului; pentru începerea utilizării este suficientă conectarea la un PC prin intermediul unui cablu USB, sau prin alimentarea cu un adaptor AC/DC. Uno diferă de plăcile precedente prin aceea că nu utilizează un cip driver FTDI USB-serial, ci un Atmega8U2 programat ca şi convertor USB-serial.
– ATmega328 16MHz, memorie flash 32KB, 2KB RAM, 1KB EEPROM;
– 14 × GPIO (6 × PWM);
– 6 intrări analogice;
– Suport de magistrală SPI şi I²C;
– Conector USB, conector ICSP, Buton de reset.

Aurocon Compec
www.compec.ro

Kit sistem turn Kinetis K60

• Conform RoHS
• Nr. stoc RS: 726-9146
• Producător: Freescale
• Cod de producător: TWR-K60N512-KIT

TWR-K60N512-KIT este o unealtă de dezvoltare pentru familiile K60 şi K10/20 de microcontrolere Kinetis. Acest kit este parte a sistemului turn Freescale, o platformă de dezvoltare reutilizabilă modulară, ce permite proiectanţilor să iasă pe piaţă mai repede cu plăci de evaluare, unelte şi software. Modulul microcontroler K60 poate fi operat ca o unealtă de depanare de sine stătătoare, putând fi achiziţionat şi separat de kit.
Microcontrolerele Kinetis pe 32 de biţi, reprezintă cel mai scalabil portofoliu de MCU ARM Cortex-M4 din industrie. Bazate pe tehnologie inovativă TFS (Thin Film Storage) Flash pe 90 nm, cu memorie FlexMemory, MCU Kinetis dispun de cele mai recente inovaţii de consum energetic scăzut, performanţe ridicate, înaltă precizie şi capabilitate de semnal mixt.

Aurocon Compec
www.compec.ro

Placă de dezvoltare chipKIT Max32

• Conform RoHS

• Nr. stoc RS: 737-7950
• Producător: Microchip
• Cod de producător: TDGL003

chipKIT™ Max32™ combină compatibilitatea cu cunoscuta platformă de prototipare hardware open source Arduino™ cu performanţele microcontrolerelor Microchip PIC32. Max32 are acelaşi factor de formă precum placa Arduino Mega şi este compatibilă cu plăcile shield standard Arduino şi cu cele mai mari pentru plăcile Mega. Placa de dezvoltare este caracterizată de o interfaţă USB de conectare la IDE şi poate fi alimentată prin USB sau sursă de tensiune externă. Max32 poate fi programată utilizând mediul de programare original Arduino IDE modificat pentru a suporta PIC32. Suplimentar, Max32 este compatibil cu mediul de dezvoltare Microchip MPLAB IDE şi dispozitivul programator/depanator PICkit 3.
– Procesor 80MHz PIC32MX795F512 32-biţi, 512K Flash, 128K RAM;
– Controler USB 2.0 OTG;
– MAC Ethernet 10/100;
– Controlere CAN duale;
– Memorie suplimentară şi periferice avansate de comunicaţie;
– 83 de I/O de uz general.

Aurocon Compec
www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu