Microchip: MRF24J40 RF – placă demonstrativă pentru comandă de la distanţă

by donpedro

DM240315-2 de la Microchip este un kit de evaluare proiectat pentru a face demonstraţia câtorva tehnologii în aplicaţii RF de comandă de la distanţă. Printre caracteristici se numără un ecran tactil rezistiv LCD TFT de 3.5”, taste tactile capacitive mTouchTM cu protecţie din plastic, un joystick cu 5 căi, transceiver RF Microchip MRF24J40MA 2.4GHz şi adaptor wireless ZENATM de la Microchip.
Scopul acestui kit este prezentarea soluţiei integrate a bibliotecii grafice Microchip, a bibliotecii de soluţii mTouchTM, a bibliotecii USB şi protocolul RF4CE rulând pe un microcontroler pe 16 biţi.

Nr. stoc RS – 841-2473

Placa este preprogramată cu firmware complet pentru a evidenţia toate comenzile de control de la distanţă. Acest software şi interfaţa între controler şi adaptorul wireless ZENATM pot fi explorate prin instalarea software-ului gratuit disponibil la adresa www.microchip.com/mla.

Placa poate fi alimentată prin 3 metode: prin USB, cu 3 baterii AAA sau cu o sursă de tensiune de 9V.

Kit-ul conţine:
* Placă demonstrativă pentru control de la distanţă (DM240135)
* Adaptor wireless ZENATM (AC182015-1)

– Kitul a fost gândit pentru a fi utilizat de către inginerii proiectanţi ce dezvoltă dispozitive de control de la distanţă pentru echipamente de înaltă calitate, tipic cu display grafic, un număr de taste şi un radio pentru a comunica cu dispozitivele ţintă – echipamente casnice de entertainment / automatizare industrială / sisteme PLC.

Tocmai am introdus în oferta noastră mai mult de 1900 noi dispozitive de la Microchip, inclusiv cele mai recente microcontrolere: Microchip_new.

Bogdan Gramescu
Aurocon COMPEC
Bd. Theodor Pallady, Nr. 287, Sector 3, Bucureşti

www.compec.ro
www.rsromania.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu