Microchip lansează primele companioane I/O video H.264 optimizate pentru MOST® şi reţele ADAS

by donpedro

Microchip a anunţat lansarea primului circuit integrat (CI) companion pentru I/O video H.264 optimizat pentru sisteme de informare şi entertainment de mare viteză

orientate media (MOST®) în industria auto şi tehnologie de reţea ADAS (Advanced Driver Assistance Systems). Dispozitivele OS85621 şi OS85623 extind familia existentă de companioane MOST I/O de la Microchip cu o soluţie eficientă economic de codec video.
Fiind caracterizat de un codec H.264 de înaltă calitate şi latenţă redusă şi un coprocesor pe cip pentru protecţia conţinutului transmisiilor digitale (DTCP), OS85621 permite proiectanţilor din industria auto să implementeze în numai câteva zile o soluţie completă de transmisie video cu protecţia conţinutului. Fluxurile video cu acces restricţionat de la dispozitive precum DID, dispozitive media digitale şi tunere TV pot fi acum transmise cu uşurinţă ca informaţie criptată H.264 printr-o reţea MOST, satisfăcând cerinţele pieţelor de astăzi cu privire la video şi audio de calitate în mediul auto.
Coprocesorul DTCP de pe cipul OS85621 suportă accelerarea hardware a operaţiilor de calcul intensiv solicitate de autentificarea DTCP şi protecţia conţinutului. Până la 8 fluxuri de date independente pot fi rutate simultan prin motorul de cifrare al coprocesorului DTCP pentru criptare/decriptare AES-128 sau M6.
Modul de latenţă ultra-joasă al codec-ului H.264 permite o latenţă de ordinul câtorva milisecunde între intrarea video şi ieşirea video, inclusiv codarea, transmiterea în reţea MOST şi decodarea. Această procesare video de mare viteză în timp real face ca OS85623, fără coprocesor DTCP, să fie ideal pentru aplicaţii ADAS bazate pe camere, proiectate pentru a îmbunătăţi siguranţa vehiculului.

Microchip Technology
www.microchip.com/OS85621-Page-020315a

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu