Microchip extinde familia de dispozitive electronice de putere SiC (Silicon Carbide) pentru a oferi îmbunătățiri la nivel de sistem în ceea ce privește eficiența, dimensiunea și fiabilitatea

by donpedro

Microchip Technology Inc. a anunțat extinderea portofoliului său de module de putere SiC mai mici, mai ușoare și mai eficiente.

Familia de produse SiC a companiei Microchip include module de putere bazate pe diodele cu barieră Schottky SBD (Schottky Barrier Diode) în variante de 700, 1200 și 1700V. Noua familie de module de putere include diferite topologii, printre care Dual Diode, Full Bridge, Phase Leg, Dual Common Cathode și 3-Phase bridge și, suplimentar, oferă diferite opțiuni de curent și încapsulare. Adăugarea modulelor SiC SBD simplifică proiectarea prin integrarea mai multor pastile de siliciu cu diode SiC, cu opțiunea de mixare și potrivire a substratului și materialului de bază (al substratului) într-un singur modul – ceea ce maximizează eficiența de comutație, reduce creșterea termică și permite o amprentă mai mică a sistemului.

Portofoliul flexibil de module SiC SBD de 700, 1200 și 1700V utilizează cea mai nouă generație de pastile SiC de la Microchip, care maximizează fiabilitatea și rezistența sistemului și permite aplicației stabilitate și o durată lungă de funcționare.

Unelte de dezvoltare

Proiectele/plăcile de referință al companiei –‘Redresor tri-fazat Vienna PFC‘- (PFC: Power Factor Correction – Corecția Factorului de Putere) proiectat pentru aplicații de 30 kW, precum și ‘SP3/SP6LI’, realizate cu componente discrete SiC sunt instrumente utile dezvoltatorilor de sistem care ajută la reducerea timpilor ciclului de dezvoltare.

Microchip Technology

Varianta în limba Engleză a acestui anunț o găsiți aici

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu