Maxim Integrated anunță primul supervizor de tensiune (fără erori) din industrie, din familia Essential Analog, pentru a asigura o protecție robustă pentru aplicațiile IoT de joasă tensiune

by donpedro

Proiectanții pot spori acum fiabilitatea sistemului în aplicațiile IoT de joasă tensiune cu ajutorul supervizorului Essential Analog MAX16162 nanoPower cu pornire fără erori (glitch-free power-up) de la Maxim Integrated Products, Inc. Acest circuit integrat de supraveghere este primul din industrie care asigură în totalitate o resetare a sistemului pe toată linia de alimentare; eliminând astfel erorile de joasă tensiune la pornire și oferind o fiabilitate mai mare a sistemului.

Din ce în ce mai mulți proiectanți de sisteme IoT trec la microcontrolere care operează la tensiuni de alimentare de 1V sau mai reduse, însă circuitele integrate de supraveghere tradiționale prezintă ieșiri nesigure la aceste tensiuni de intrare mai mici. În consecință, sistemele sunt vulnerabile la o pornire defectuoasă, ceea ce face ca microcontrolerul să se trezească într-o stare nedefinită, cu ieșiri I/O incorecte, citiri de date greșite sau alte erori. MAX16162, care face parte din familia de circuite integrate de supraveghere Essential Analog de la Maxim Integrated, elimină erorile până când tensiunea de intrare atinge pragul de tensiune adecvat. Eliminarea glitch-urilor îmbunătățește fiabilitatea nu numai pentru sistemele IoT, ci și pentru dispozitivele portabile de monitorizare medicală, dispozitivele purtabile, stațiile de bază, controlerele logice programabile și comenzile de automatizare.

MAX16162 consumă doar 825nA, astfel încât oferă o protecție robustă fără a pune presiune asupra bugetelor de putere limitate. Cu o dimensiune a capsulei de 1,06 mm × 0,73 mm, acest circuit integrat de supraveghere Essential Analog este cu 23% mai mic decât cea mai apropiată soluție competitivă și ajută dezvoltatorii să economisească spațiu pe placă.

Circuitele integrate Essential Analog asigură avantajele oferite de Maxim Integrated în ceea ce privește produsele cu consum redus de putere, de înaltă performanță, cu o singură funcție, pentru a permite inovația de generație următoare în mai multe aplicații și piețe.

Avantaje cheie

  • Fără anomalii la tensiuni scăzute: elimină erorile de sistem prin aplicarea unei resetări consistente, fără glitch-uri în timpul pornirii, chiar și pentru intrări sub 0,6V.
  • nanoPower: Consumă doar 825nA
  • Cea mai mică dimensiune a capsulei: cu 23% mai mică decât cei mai apropiați concurenți

Disponibilitate și prețuri

  • MAX16162 este disponibil pe site-ul web al Maxim Integrated la prețul de 1,19 dolari (de la 1000 de unități, FOB SUA); de asemenea, este disponibil și la distribuitorii autorizați.
  • Sunt disponibile și modele EE-Sim®; Pentru detalii, vizitați https://maxim.click/EE_Sim_Maxim

Informații suplimentare

  • Pentru a comanda MAX16162 sau pentru a afla mai multe informații, vizitați https://maxim.click/MAX16162_Product
  • Pentru detalii despre portofoliul de soluții Essential Analog de la Maxim Integrated, vizitați https://maxim.click/Essential_Analog

Maxim Integrated

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu