Lattice Semiconductor şi MSC Vertriebs îşi extind contractele

by donpedro

Lattice Semiconductor Corp. şi-a extins contractele de distribuţie derulate cu MSC Vertriebs GmbH în Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Ungaria, România şi Slovenia. Contractul de distribuţie a fost semnat de către Manfred Schwarztrauber, director general MSC şi Steve Donovan, Corporate Vice President la Lattice Semiconductor Corp. pe 2 iulie 2006.
Michael Buckley, European Distribution Manager / Lattice Semiconductor Corp. a subliniat caracterul strategic şi de durată al acestei colaborări strânse cu MSC, care este cel mai activ distribuitor al său în termeni de proiecte noi la clienţi: “MSC Vertriebs GmbH este cel mai stabil şi de succes distribuitor european al nostru de la semnarea primului nostru contract în 1995. Extinderea ariei de distribuţie a MSC în 7 noi ţări a arătat încă odată importanţa MSC în modelul de business în Europa practicat de către Lattice.” Pe de altă parte, Frank Schimmer, Marketing Director / MSC Vertriebs GmbH, a spus că “Ţinta noastră este să fim Numărul 1 în fiecare ţară unde avem activităţi, pentru toţi producătorii pe care îi reprezentăm, nu numai în ceea ce priveşte cifra de afaceri, dar şi ca asistenţă tehnică ce o acordăm clientului final – utilizatorul de componente electronice. Ca distribuitor orientat pe Design-In dispunem de ingineri de aplicaţie în toată Germania şi putem garanta susţinere tehnică la nivel pan-european.
MSC Vertriebs GmbH va susţine circuitele FPGA (Field Programmable Gate Arrays) ale Lattice cu produse cu valoare adăugată şi servicii prin intermediul a 2 centre de proiectare: un centru de programare, dotat cu tehnologie de ultimă oră şi un centru de proiectare unde activează ingineri cu o bogată experienţă în dezvoltarea de sisteme electronice bazate pe FPGA. “O gamă de produse şi servicii atât de largă de la un singur distribuitor este absolut unică în comparaţie cu ceea ce oferă orice alt distribuitor autorizat”, a subliniat Frank Schimmer.

bucuresti@msc-ge.com www.msc-ge.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu