Kit-uri, Placă de aplicaţie, Microcontrolere, Panou de instruire

by donpedro

Construiţi-vă propriul PLC

Acest pachet include tot ceea ce aveţi nevoie pentru a dezvolta rapid un sistem PLC (Programmable Logic Controller) complet funcţional. Acest kit include o placă E-Blocks LED, o placă E-Block LCD, o placă E-Blocks Switch, placă E-Blocks Relay, placă opto-izolator, placă aplicaţie E-Block ECIO, dispozitiv programabil USB cu 40 de pini ECIO, o sursă de alimentare international, cablu USB şi o versiune profesională Flowcode 3. Sunt livrate toate diagramele circuit pentru plăci, care vă permit să dezvoltaţi propria placă circuit pentru prototiparea sistemului dumneavoastră. Flowcode 3 facilitează dezvoltarea extrem de rapidă a sistemului dumneavoastră şi combinarea Flowcode cu ECIO presupune că dumneavoastră puteţi dezvolta sisteme care sunt complet USB programabile în domeniu. Disponibil de la mijlocul lunii septembrie 2007.
– Un sistem complet de dezvoltare şi prototipizare;
– Include Flowcode 3;
– Dezvoltare sistem rapidă.

Denumire EB481
Preţ: £175.00

Kit cărucior cu MCU PICmicro

Acest cărucior este un mic robot mobil alimentat cu 4 baterii AA şi comandat de un microcontroler PICmicro® PIC16F627. Căruciorul are doi senzori micro-contact care lucrează ca nişte comutatoare tampon, doi ochi LED, un difuzor piezo şi un angrenaj cu melc acţionat de motoare de înaltă calitate.
– Roţi localizate central pentru mobilitate maximă;
– Angrenaj melcat;
– Microswitch “bumper” pentru detecţia obstacolelor;
– PIC16F627 reprogramabil;
– Construcţie simplă.

Denumire HPBUG
Preţ: £50.00

Panou de instruire cu actuatoare

Panoul de instruire cu actuatoare oferă o interfaţă între placa de dezvoltare PICmicro şi capul animat Alex şi sistemul robotizat Tecarm. El include, de asemenea, mai multe tipuri de motoare pentru care studenţii sunt încurajaţi să scrie o gamă de programe. Actuatoarele de pe panou includ: un motor pas cu pas cu 7,7 grade/pas, un servomotor cu 120 de grade şi un motor bidirecţional de curent continuu cu cutie de transmisie şi feedback rotaţional, formulare de programare şi instrucţiuni de operare. Un port compatibil “E-blocks” se află pe placă pentru a facilita conexiunea cu plăcile montate în amonte.
– Greutate: 0,41 Kg;
– Interfaţă pentru sistemele robotizate;
– Include motor pas cu pas şi servomotor;
– Include motor de curent continuu cu feedback;
– 4 ieşiri de putere;
– formulare de programare gratuite (cod TEFWS).

Denumire HPACT
Preţ: £125.00

Placă de aplicaţie ECIO

Placa de aplicaţie ECIO adaugă compatibilitate E-blocks la dispozitivele ECIO cu 28 şi 40 de pini. Placa de aplicaţie oferă până la 5 porturi E-blocks şi vă permite să abordaţi o gamă largă de plăci E-blocks – de la simple plăci cu LED-uri şi switch-uri până la plăci de comunicaţie Bluetooth, IrDA şi Internet. Disponibilă de la mijlocul lunii septembrie 2007.
– Adaptor pentru E-blocks;
– 5 porturi E-blocks.

Denumire EB061
Preţ: £20.00

MCU PICmicro ECIO cu 28 pini

ECIO(TM) este un microcontroler programabil USB cu o capsulă DIL de 28 pini (0,6″). El oferă o modalitate incredibil de simplă de adoptare a tehnologiei microcontroler în proiectele dumneavoastră. Dispozitivul se comportă exact ca un microcontroler normal PICmicro seria 18 – dar când conectaţi cablul USB şi apăsaţi switch-ul de reset, puteţi transmite un nou program către dispozitiv. Aceasta face ca ECIO să fie unul dintre programerele USB cele mai ieftine din lume.
– Programabil de la USB;
– Compatibil cu o versiune gratuită Flowcode;
– Include software bootabil;
– Se poate alimenta prin USB.

Denumire EC378
Preţ: £50.77

Cap animat Alex

Construiţi un cap de lucru automatizat ce se roteşte şi se clatină, ai cărui ochi se rotesc şi buzele se mişcă. Kitul furnizat conţine o placă de circuit complet construită.
Alex poate fi folosit şi testat la două nivele: Cardul animat livrat cu Alex le permite studenţilor să înregistreze o secvenţă de 40 de mişcări (40 secunde) şi să le sincronizeze la o voce înregistrată (20 secunde). Odată ce studenţii au înţeles funcţiile de bază ale lui Alex, ei îl pot conecta apoi la placa PICmicro folosind panoul de instruire cu actuatoare (cod HPACT). Acesta deschide o întreagă gamă de activităţi care pot fi efectuate folosind programarea PICmicro. Kitul include toate părţile corpului, servomotoare, hardware, microfon, difuzor şi manual de instruire.
– Greutate: 0,71 Kg;
– Cap de lucru automatizat;
– Capul se roteşte şi se clatină;
– Buzele se mişcă;
– Ochii se rotesc şi luminează;
– Poate fi conectat la placa de dezvoltare PICmicro.

Denumire HPALEX
Preţ: £115.00

Mai multe detalii:
office@esp2000.ro
0722 707 254

S-ar putea să vă placă și