Kit de start Qseven cu caracteristici variate de I/O şi alternative TFT

by donpedro

MSC Vertriebs GmbH anunţă disponibilitatea familiei de kituri de start Qseven bazate pe modulele MSC Qseven cu un factor de formă 70 mm x 70 mm şi procesoare Intel® Atom™. Aceste kituri constau din o placă de bază MSC 3.5” Qseven şi un modul disipator de căldură şi radiator MSC Qseven şi o sursă de tensiune integrată cu conectori potriviţi. Fiecare kit este caracterizat de un Linux instalat gata de rulare pe un disc flash de 4 Gbyte integrat pe modulul Qseven. Opţional, poate fi comandat un kit TFT din paleta largă de panouri LCD a MSC. Acesta vine cu kitul potrivit de cabluri şi implementarea completă pe BIOS-ul grafic al modulului Qseven.
Împreună cu kitul de start, utilizatorul se poate decide pentru procesorul şi viteza de ceas a modulului Qseven, alegând din gama MSC de module Qseven:
– Z530 cu 1,6 GHz
– Z510 cu 1,1 GHz
– n.n. (module viitoare se află în pregătire)

Platforma embedded 3.5” ce va fi utilizată pentru kitul de start poate fi aleasă din gama de plăci Qseven în continuă dezvoltare de la MSC:
– MSC Q7-MB-EP1 cu 1x LAN, Grafică VGA & LVDS, 5 x USB, 2x SATA, SD-Card Socket, mini-Express Card Socket, controler tactil cu 4-fire şi 5-fire
– MSC Q7-MB-EP2 cu 2x LAN, Grafică DVI & LVDS, 5x USB, 2x SATA, SD-Card Socket, mini-Express Card Socket, Controler tactil cu 4-fire şi 5-fire
– n.n. (noi versiuni de plăci de bază se află în pregătire)

www.msc-ge.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu