Kit de dezvoltare PLM de la Microchip

by donpedro

Microchip a lansat kit-ul de placă de extensie PLM (Power-Line Modem) Pictail™ Plus (AC164142) care permite clienţilor să încorporeze cu uşurinţă comunicaţii prin linia de putere în propriile produse. Tehnologia soft-modem power-line suportată de placa de extensie PLM PICtail plus permite produselor industriale şi casnice să comunice utilizând acelaşi cablaj care furnizează şi tensiunea de alimentare. Având la bază arhitectura scalabilă DSC (Digital Signal Controller) dsPIC33F, placa utilizează o schemă de modulaţie BPSK (Binary Phase Shift Keying) şi operează în banda de frecvenţă uzuală pentru consumatori.
Modemul Soft se conectează cu placa de dezvoltare Explorer 16 de la Microchip şi suportă scheme cu taxe de redevenţă, cod demonstrativ şi software în format cod sursă, toate acestea putând fi descărcate de la: www.microchip.com/get/FTWN.
Kit-ul de dezvoltare reprezentat de placa de extensie modem prin linie de putere PLM PICtail™ Plus al Microchip dispune de două noduri pentru comunicaţie imediată punct la punct, permiţând proiectanţilor să ruleze rapid o selecţie de programe demonstrative pe placa de extensie PLM PICtail™ Plus. Schema de modulaţie BPSK este o metodă robustă care funcţionează bine în medii cu zgomot şi suportă selecţia software al vitezei de transmisie a datelor.

Microchip Technology
www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu