Invertoare Hitachi

Sisteme de acționare cu viteză variabilă

by gabi

Hitachi reprezintă unul dintre furnizorii de top de sisteme de acționare cu viteză variabilă în curent alternativ, prin intermediul gamei profesionale de invertoare, ce pot fi folosite într-o multitudine de aplicații industriale. Invertoarele Hitachi sunt dotate cu o serie de funcții avansate și oferă performanțe fără precedent, fiabilitate și flexibilitate în utilizare.

Hitachi posedă expertiză extinsă în producerea noii generații de sisteme de acționare cu viteză variabilă în curent alternativ cu funcționalitate și precizie ridicate. Invertoarele Hitachi reprezintă rezultatul unei îmbinări între software-ul de configurare ‚user-friendly’ și fiecare model de invertor, făcându-le ușor de instalat, de programat și de exploatat în condiții de mentenanță facil de realizat. Prin intermediul gamei extinse de invertoare, Hitachi țintește către a oferi soluții economice la cele mai pretențioase și solicitante aplicații industriale.

NE-S1: invertorul entry-level, pentru aplicații uzuale / simple

Invertorul NE-S1 de la Hitachi reprezintă soluția economică şi simplă de folosit în domeniul de putere 0,2kW-4kW. NE-S1 este proiectat atât pentru nevoile integratorilor de sistem cât şi ale utilizatorilor finali, principalele atuuri fiind design-ul ultra-compact şi integrarea, care se distinge în majoritatea aplicațiilor industriale. Dintre caracteristici pot fi evidențiate: carcasă ultra-compactă; funcții integrate logice, PID şi de întârziere de timp; interfață standard RS-485 Modbus RTU; timpi mici de reacție; afişaj opţional montat pe partea frontală; afişaj opţional pentru operator; conformitate CE/UL/cUL/c-Tick; funcţie standard de economie energie.

WL200 – funcționalitate avansată şi flexibilitate în utilizare

Seria de invertoare WL200 de la Hitachi funcționează la puteri între 0,2kW şi 18,5kW. Invertoarele au funcție de control avansat U/f precum şi funcții complet programabile (prin intermediul software-ului EzSQ). Mai mult, invertoarele WL200 sunt prietenoase cu mediul înconjurător cu ajutorul funcției integrate de economie energetică (conforme cu specificațiile RoHS). Opțiunile variate în ceea ce privește magistralele de date disponibile sunt oferite pentru comunicație facilă şi rapidă. Caracteristici: invertor compact cu gamă variată a puterii (0,2kW-18,5kW); control avansat U/f; frână dinamică controlată electronic, cu tranzistor; funcționalitate încorporată EasySequence, similară cu un PLC; instalare tip Side-by-Side; conformitate cu standardele globale CE, UL, c-UL şi c-Tick; funcție de oprire în condiții de securitate, tip Safe-Stop.

WJ200 – invertorul cu algoritmi inteligenți de reglare

Seria industrială de invertoare WJ200 de la Hitachi funcționează la tensiuni 200-400Vac cu intrare monofazată şi ieșire trifazată. Invertorul de frecvență WJ200 vine cu o funcție de auto-reglare pentru control vectorial fără senzori, care contribuie la cuplu de pornire cu până la 200% mai mare, funcție ce îl face pretabil pentru o varietate de aplicații industriale şi rezidențiale. Caracteristici: pentru puteri între 0,2kW şi 15kW; procedură simplificată de auto-reglare; electronică dedicată cu tranzistor pentru frânare dinamică; funcționalitate încorporată EasySequence, similară cu un PLC; valori duale ale puterii pentru aplicații solicitante sau normale; funcții simple de control al poziționării; instalare Side-by-Side; conformitate standarde globale CE, UL, c-UL şi c-Tick; posibilitate reglare atât motoare cu magneți permanenți cât şi motoare asincrone; funcție de securitate integrată, tip Safe-Stop.

Hitachi reprezintă unul dintre furnizorii renumiți de sisteme de acționare cu viteză variabilă în curent alternativ. Gama profesională de invertoare poate fi folosită cu succes într-o multitudine de aplicații industriale. Aurocon COMPEC vă pune la dispoziție această gamă de produse.

Autor: Bogdan Grămescu
Aurocon Compec – https://www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu