Intelliconnect participă la expoziția “Black Sea Defence, Aerospace and Security”

Vedeți cei mai noi conectori RF, rezistenți la apă și criogenici și ansambluri de harnașamente de cabluri - BUCUREȘTI, ROMÂNIA ROMAERO S.A. 22 - 24 MAI 2024 (Stand Intelliconnect: C1647)

by gabi

Gama de produse Intelliconnect pentru industria de apărare.

Intelliconnect (Europe) Ltd producător britanic specializat în fabricarea de conectori RF, rezistenți la apă și criogenici (www.cryocoax.com) precum și de ansambluri de cabluri, participă la expoziția Black Sea Defence, Aerospace and Security Exhibition (BSDA 2024), care are loc la București, România.

Intelliconnect se diferențiază radical de alți furnizori de produse de interconectare, folosindu-și experiența și gândirea inovatoare pentru a personaliza serviciile pentru fiecare client în parte. Intelliconnect înțelege că fiecare produs este unic și necesită o strategie și o perspectivă unică, de fiecare dată.

Printre produsele expuse la BSDA 2024 se numără: conectori RF, adaptoare și ansambluri de cabluri, cabluri criogenice, ansambluri de cabluri și accesorii, conectori proiectați la comandă, conectori și adaptoare Pisces rezistente la apă (cu grad de protecție IP68), conectori fără lipire, conectori și ansambluri triaxiale și servicii de construcție de carcase.

Steve Groves, Directorul de vânzări și de marketing al Intelliconnect, spune, “Apărarea, securitatea și aviația sunt piețe cheie pentru Intelliconnect și este foarte important pentru noi să fim în măsură să concurăm cât mai bine. Echipa noastră de ingineri și facilitățile noastre de producție oferă un timp de execuție foarte rapid pentru proiectele personalizate, iar recent am obținut premiul SC21 Silver Performance Standard Award, pentru al patrulea an consecutiv.”.

Intelliconnect (Europe) Ltd este cel mai mare producător britanic de conectori RF și cu microunde, rezistenți la apă și la temperaturi extrem de scăzute, precum și de ansambluri de cabluri pentru aplicații care includ dispozitive portabile, tehnologie medicală, telecomunicații, comunicații prin satelit, sectorul militar, aerospațial, spațial, maritim, comunicații generale în domeniul microundelor, tracțiune feroviară, petrol și gaze. Intelliconnect produce, totodată, gama Pisces de conectori RF impermeabili, adaptoare coaxiale menite să faciliteze conexiunea între serii și schimbarea tipului de conector (mamă sau tată) etc., capace antipraf și oferă servicii cu valoare adăugată.

Activitatea lor de asamblare a cablurilor criogenice CryoCoax, lansată recent și în plină expansiune, aprovizionează piața în creștere pentru calculul cuantic, domeniul medical, cercetare, testare și măsurare și piețele emergente de calcul în condiții de temperatură scăzută.

Divizia de cabluri a companiei Intelliconnect este specializată în producția de cabluri pentru microunde de înaltă frecvență, de calitate superioară și la prețuri accesibile, inclusiv ansambluri triaxiale, cabluri semi-rigide, semi-flexibile și criogenice, precum și produse standard de tip RG/LMR. Cablurile pot fi impermeabilizate până la IP68 și includ caracteristici speciale, inclusiv potrivirea fazelor și ansambluri robuste pentru utilizarea în medii dure.

Intelliconnect (Europe) Ltd.

S-ar putea să vă placă și