Infineon și Eatron încheie un parteneriat pentru a dezvolta soluții pentru managementul bateriilor auto

by gabi

Infineon Technologies AG și Eatron Technologies au semnat un parteneriat pentru a introduce soluții și algoritmi avansați de învățare automată în microcontrolerul (MCU) AURIX™ TC4x. Parteneriatul are ca scop progresul sistemelor de management al bateriilor (BMS) pentru automobile. Grație capabilităților de învățare automată de ultimă generație ale familiei de microcontrolere cu unitate de procesare paralelă (PPU) integrată, Eatron este în măsură să maximizeze performanța și precizia software-ului său de gestionare a bateriilor bazat pe inteligență artificială.

Împreună, cele două companii îi ajută pe producătorii de vehicule electrice (EV) să rezolve trei provocări tehnologice care au împiedicat până în prezent creșterea gradului de adoptare a EV-urilor de către clienți: anxietatea legată de autonomie, viteza de încărcare și starea de sănătate a bateriei.

PPU, un procesor de semnal digital (DSP) vectorial cu o singură instrucțiune și date multiple (SIMD) amplasat pe cip, reduce semnificativ timpul de calcul în comparație cu procesoarele tradiționale. Pentru ușurința utilizării, Infineon oferă un lanț de instrumente automatizat în cadrul ecosistemului său pentru a asigura o manipulare cât mai convenabilă și mai eficientă a unității PPU. De exemplu, un lanț de instrumente automatizat îi ajută pe clienți să convertească automat modelele existente în cod vectorizat.

Despre Eatron Technologies
Eatron este o companie tehnologică în plină dezvoltare, dedicată exploatării întregului potențial al bateriilor cu ajutorul unui software inteligent pentru toți producătorii de vehicule și baterii din întreaga lume. Eatron dezvoltă o platformă software edge-to-cloud bazată pe inteligență artificială pentru realizarea unor baterii mai bune, mai sigure, mai durabile și mai ecologice în domeniul auto, al mobilității și nu numai. Mai multe informații sunt disponibile la www.eatron.com.

Infineon Technologies

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu