Infineon lansează ca standard industrial FALC56 T1/E1/J1 Framer şi Line Interface Unit într-o capsulă BGA – ideal pentru TE Carrier Linecards

by donpedro

Infineon Technologies a anunţat disponibilitatea unei noi versiuni a single channel framer şi componente (FALC) line interface unit (LIU) pentru echipamente de telecomunicaţii T1/E1/J1. Dispozitivul FALC56 oferă o interfaţă între subsisteme bazate pe procesor şi liniile T1 sau E1 şi are un set de caracteristici “best in class”, inclusiv consum redus şi mărime redusă.
FALC56, disponibil acum într-o capsulă LFBGA de 10mm x 10mm, este cea mai bună variantă de “single channel”. Dispozitivul îndeplineşte cerinţele de operare pentru T1/J1 şi E1 şi are un consum de putere mai mic de 220mW. Posibilitatea FALC56 de a funcţiona cu orice sursă disponibilă de tact în domeniul de la 1 la 20MHz şi de a putea fi comutat între operările pe T1/J1 şi E1 face ca dispozitivul să poată fi folosit pentru aplicaţii care respectă toate cele trei standarde Primary Rate, cu un număr minim de componente externe.
Noul FALC56 (PEB2256E) este oferit acum în cantităţi mici şi are un preţ, pentru cantităţi mari, mai mic de 12 dolari. Este oferită o evaluare completă a kit-ului. Aceasta include o platformă de test complet funcţională şi nu CD-ROM care conţine o interfaţă utilizator grafică bazată pe PC şi cod pentru driverul de dispozitiv şi documentaţie.

www.infineon.com/falc