Inductor de putere WE-HCI

by donpedro

Würth Elektronik extinde gama de inductanţe de curent mare WE-HCI de dimensiune 2212.
Această componentă SMD a fost dez­voltată special pentru aplicaţii SMPS (Switched Mode Power Supply) şi este optimizată pentru valori de inductanţă foarte mare, care sunt cu 50% mai mari decât cele din familia anteri­oară de produse. Bobina este construită din bandă plată, reduce alternativ şi pierderea de curent la valorile neglijabile şi permite utilizarea în convertoarele buck şi boost care au curenți nominali din gama Amperi. Această componentă este chiar foarte interesantă pentru aplicaţii de filtrare, plăci grafice, laptop-uri, calculatoare industriale şi plăci de bază, de asemenea.
Un amestec special de materiale de ferită de MnZn acoperă bobinele din toate părţile şi izolează componenta magnetic, chiar şi la cea mai înaltă gamă de frecvențe (MHz). Această bobină de înaltă performanţă este disponibilă cu inductanţe de la 6.8μH la 82μH şi curenţi de saturaţie de la 8,5 la 31A. Gama de temperaturi de lucru este specificată pentru -40°C până la +125°C.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și