Inductor cuplat WE-CFWI pentru regulatoare de comutare de înaltă performanţă

by donpedro

Regulatoarele de comutare de înaltă performanţă necesită inductoare pu­ter­nice cu inductanţă stabilă şi satu­raţie uşoară pentru a face faţă curen­ţilor mari. Würth Elektronik eiSos a dezvoltat gama de inductanţe cuplate WE- CFWI cu bandă plată de Cu.
Înfăşurările pot fi conectate în serie şi în paralel. Acest lucru înseamnă că această bobină dublă compactă poate fi folosită în SEPIC, CUK sau convertoare Buck / Boost. Materialul special de bază permite curenţi de saturaţie de până la 62A, care sunt de patru ori mai mari decât la bobinele duble, anterioare, având o toleranţă a inductan­ţei foarte strânsă şi o rezistenţă DC foarte scăzută, cu toleranţă de doar 10%. Inductanţa de scăpări mai mică cu 0,5% reduce vârfurile în curenţii de pornire. Inductanţa stabilă, temperatura ridicată şi rezistenţă DC scăzută, sunt caracteristici care recomandă ca acest produs să fie potrivit pentru regulatoarele de comutare de înaltă performanţă. Această componentă este disponibilă într-o gamă de temperatură extinsă de până la 150°C, cu valori ale inductanţei de până la 17,6μH. Toate componentele sunt disponibile din stoc. Mostrele sunt gratuite. Mai multe informații pe www.we-online.com

Würth Elektronik
www.we-online.com

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și